free porn kartal escort istanbul evden eve nakliyat nakliyat whatsapp toplu mesaj
سه شنبه , ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

مسائل بعد از PPR

در eCanada همواره تلاش می شود نکات و مطالب مطرح شده بطور مداوم آپدیت شوند، اما این مجموعه هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات احتمالی که هنوز به مطالب سایت اعمال نشده اند ندارد. مراجع رسمی قابل توصیه سایت های سازمان مهاجرت و دیگر مراجع رسمی می باشند.

آخرین مرحله مهم از پروسه گرفتن اقامت دائم کانادا گرفتن نامه PPR هست که در واقع مخفف Passport Request هست. وقتی پروسه بررسی پرونده شما کامل بشه این نامه از طریق ایمیل یا حساب CIC برای شما ارسال میشه و توضیحات کاملی از قبیل ارسال عکس و مدارکی که برای صدور ویزا لازمه رو توی نامه دادن. بعد از دریافت این نامه معمولاً ۳۰ روز وقت دارین که پاسپورتتون رو به همراه عکس به سفارت اشاره شده (معمولاً آنکارا) برسونین تا ویزای شما صادر بشه.

اگر نامه PPR یا ایمیل Ready for Visa را دریافت کرده اید مطابق دستورالعمل موجود در این نامه نکات زیر را باید رعایت کنید:
۱) پاسپورت شما باید حداقل تا ۱۲ ماه بعد از دریافت نامه PPR معتبر باشد. در ضمن باید حتما صفحه اول پاسپورت را امضا کرده باشید (در دستورالعمل اشاره نکرده که اگر معتبر نبود چه کاری باید انجام دهید! اما روال کار به این صورت است که پاسپورت را تعویض می کنید و پاسپورت جدید را برای ویزا به آنکارا ارسال می کنید. فقط توجه کنید که به محض دریافت پاسپورت جدید باید آن را از طریق CSE به IRCC ارسال کنید. هنگام پیکاپ ویزا هم حتما کپی صفحه اول پاسپورت قبلی که باطل شده را هم همراه پاسپورت جدید ارسال کنید.)

۲) تعداد دو قطعه عکس ۵ در ۷ سانتی متر. دستورالعمل تهیه عکس برای شما ارسال می شود. دقت کنید که ابعاد عکس، جدید بودن عکس، ارتفاع صورت از زیر چانه تا بالای موهای سر (باید حتما و حتما بین ۳۱ تا ۳۶ میلیمتر باشد) خیلی مهم هستند. در ضمن پشت یکی از عکس ها حتما باید مهر عکاسی با آدرس را داشته باشد. تاریخ گرفتن عکس (میتواند با خودکار نوشته شود) و همچنین اسم کامل شما و تاریخ تولد باید پشت یکی از عکسها باشد. عکس دیگر نباید مهر یا پشت نویسی داشته باشد. بعد از گرفتن عکس از عکاسی حتما خودتون ابعاد عکس و ارتفاع سر رو چک کنید و بعد از عکاسی خارج شید! این عکس ها برای صدور کارت PR بعدا استفاده می شود (روی ویزا عکس نمیزنن).

۳) نامه PPR رو پرینت بگیرین و صفحه آخرش رو تکمیل کنین. اسم کوچک و قد و رنگ چشم و آدرس و ایمیل و شماره تلفن تمام افراد پرونده رو بنویسین.

۴) ۳۰ روز فرصت دارید که مدارک را به ویزا آفیس ارسال کنید.

۵) اگه تغییرات مهمی تو پرونده تون اتفاق افتاده (مثل ازدواج و …) حتما باید با ایمیل بهشون اطلاع بدین.

مشخصات عکس ارسالی رو میتونین تو فایل زیر ببینید:

http://www.ecanada.ir/wp-content/uploads/2016/11/5445EB-e.pdf

یکی از مهم ترین مواردی که باید تو عکس رعایت بشه اینه که از زیر چونه تا بالای سر (بالای موها) باید بین ۳۱ تا ۳۶ میلیمتر باشه.

نمونه عکس های مورد قبول:

نمونه عکس های غیرقابل قبول:

در نهایت وقتی پاسپورت به دست شما می رسد نمونه ویزای زیر در آن صادر شده و به همراه آن به ازای هر نفر یه COPR به شما تحویل داده می شود. البته هر COPR دو نسخه دارد. یکی برای شما و دیگری برای CIC که موقع لند حتما هر دو برگه باید همراهتان باشد. یک عکس بر روی یکی از COPR ها خورده و عکس دیگر را به شما پس می دهند.

همراه با ویزا و COPR یه دستورالعمل ۵ صفحه ای نیز به شما تحویل داده می شود که توصیه می شود قبل از لندینگ حتما آن را مطالعه کنید.

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort