free porn kartal escort istanbul evden eve nakliyat nakliyat paykasa whatsapp toplu mesaj
یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷

بررسی واجد شرایط بودن

در eCanada همواره تلاش می شود نکات و مطالب مطرح شده بطور مداوم آپدیت شوند، اما این مجموعه هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات احتمالی که هنوز به مطالب سایت اعمال نشده اند ندارد. مراجع رسمی قابل توصیه سایت های سازمان مهاجرت و دیگر مراجع رسمی می باشند.

اگر می خواهید از طریق سیستم اکسپرس انتری برای مهاجرت اقدام کنید ابتدا باید مطمئن شوید که واجد شرایط برای شرکت در این برنامه مهاجرتی هستید. در واقع باید حداقل ۶۷ امتیاز از سیستم امتیازبندی FSW که از ۱۰۰ می باشد را داشته باشید تا مجاز باشید که وارد Pool اکسپرس انتری شوید.

توجه کنید که حتما باید واجد شرایط باشید تا بتوانید از طریق اکسپرس انتری اقدام کنید. واجد شرایط بودن به این معناست که حداقل ۶۷ امتیاز را داشته باشید.

دقت کنید که داشتن حداقل ۶۷ امتیاز به معنی این نیست که شما دعوت نامه دریافت می کنید یا اینکه با مهاجرت شما حتماً موافقت خواهد شد. بلکه فقط مجوز ورود شما به سیستم اکسپرس انتری و قرار گرفتن در Pool است. برای اینکه ببینید واجد شرایط هستید یا نه چند راه دارید.

روش اول: راه مطمئن تر این است که وارد لینک زیر شوید و بر روی Check your eligibility کلیک کنید. یک سری سوال از شما پرسیده می شود و باید به همه آن ها پاسخ دهید. در پایان به شما اعلام می شود که واجد شرایط هستید یا نه.

http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/ee-start.asp

روش دوم: از طریق ابزاری که توسط وبسایت ما تهیه شده است می توانید با جواب دادن به تعدادی سوال وضعیت خود را مشاهده کنید. توضیحات تکمیلی در لینک زیر موجود است:

www.ecanada.ir/fsw-evaluation

روش سوم: وارد صفحه زیر شوید و با توجه به آیتم های مشخص شده امتیاز خود را حساب کنید. اگر حداقل ۶۷ امتیاز دارید پس واجد شرایط هستید.

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-factors.asp

توضیحات تکمیلی روش سوم:

برای کسب امتیاز لازم در FSW شش فاکتور وجود دارد. از این شش فاکتور شما حداکثر ۱۰۰ امتیاز می توانید کسب کنید که اگر ۶۷ امتیاز داشته باشید می توانید وارد Pool اکسپرس انتری شوید.

  1. نمره زیان
  2. مدرک تحصیلی
  3. سابقه کار
  4. سن
  5. جاب آفر
  6. تطبیق پذیری

در ادامه امتیازهای هر بخش را توضیح می دهیم:

بخش ۱: نمره زبان

از این بخش حداکثر میتوانید ۲۸ امتیاز بابت زبان انگلیسی و فرانسوی کسب کنید. زبان اول حداکثر ۲۴ امتیاز و زبان دوم حداکثر ۴ امتیاز دارد. زبان اول یا دوم را می توانید انگلیسی یا فرانسوی انتخاب کنید.

قبل از آنکه امتیاز زبان را حساب کنید باید بدانید هر اسکیل زبان شما معادل چه نمره ای در سیستم CLB هست. برای این منظور لینک زیر را ببنید:

جدول تبدیل نمره زبان به CLB

حال که معادل CLB نمره زبان خود را می دانید با استفاده از جدول زیر امتیاز بخش زبان خود را برای زبان اول محاسبه کنید. دقت کنید که اگر حتی یک اسکیل شما زیر CLB7 باشد (نمره ۶ در آیلتس) واجد شرایط نیستید. مطابق جدول زیر هر اسکیل می تواند حداکثر ۶ امتیاز داشته باشد که در مجموع چهار اسکیل می شود ۲۴ امتیاز.

4-27-2016 11-26-17 AM

برای زبان دوم از جدول زیر استفاده کنید. برای زبان دوم اگر هر چهار اسکیل شما حداقل CLB5 باشد کلاً ۴ امتیاز می گیرید.

4-27-2016 11-39-11 AM

با توجه به جدول های بالا حداکثر ۲۸ امتیاز از زبان می توانید به دست آورید.

بخش ۲: مدرک تحصیلی

در بخش مدرک تحصیلی حداکثر ۲۵ امتیاز می توانید به دست آورید. دقت کنید که اگر مدرک شما خارج از کانادا اخذ شده باشد باید مدرک خود را ارزیابی کنید. جدول زیر امتیازات مربوط به هر مدرک تحصیلی را نشان می دهد:

4-27-2016 11-42-45 AM

در مورد جدول بالا توضیحات زیر را در نظر بگیرید.

مدرک دکترا ۲۵ امتیاز

مدرک فوق لیسانس ۲۳ امتیاز

دو مدرک لیسانس ۲۲ امتیاز

مدرک لیسانس حداقل سه ساله ۲۱ امتیاز

مدرک فوق دیپلم دو ساله ۱۹ امتیاز

مدرک فوق دیپلم یک ساله ۱۵ امتیاز

مدرک دیپلم ۵ امتیاز

بخش ۳: سابقه کار

جدول امتیاز سابقه کار به صورت زیر است:

5-10-2016 5-48-53 PM

بخش ۴: سن

جدول امتیاز مربوط به سن نفر اصلی به صورت زیر است:

5-10-2016 5-50-43 PM

بخش ۵: جاب آفر

بخش ۶: تطبیق پذیری

5-10-2016 6-03-37 PMbbb

 

نکته بسیار مهم در مورد تاثیر تاریخ منقضی شدن آیلتس، افزایش سن و همچنین ازدواج و طلاق در امتیاز شما بعد از گرفتن ITA:

یکی از موارد مهمی که اکثر دوستان اطلاع مناسبی در مورد آن ندارند تاثیر تاریخ منقضی شدن آیلتس، افزایش سن و همچنین ازدواج و طلاق بعد از گرفتن ITA در امتیاز شماست. در زیر به بررسی هر کدام از این موارد می پردازیم:

ازدواج:
یکی از سوالاتی که در پروسه مهاجرت برای عده ای مطرح میشه اینه که اگه وسط پروسه مهاجرت از طریق اکسپرس انتری ازدواج کنم یا طلاق بگیرم چی میشه؟
خب نکته اینه که زمان ازدواج یا طلاق خیلی مهمه و چند تا حالت مختلف وجود داره:
حالت اول: اگه شما قبل از ITA متاهل بودید باید تو پروفایل اعلام کنید که متاهل هستید. حالا ممکنه نخواین همسرتون باهاتون بیاد که در اون صورت تو پروفایل اعلام می کنید تنهایی تقاضای ویزا دارید که در این صورت امتیاز شما به صورت مجردی حساب میشه.
حالت دوم: قبل از ITA مجرد بودین و با همون امتیاز مجردی دعوت نامه گرفتید. در این صورت اگه بعد از ITA و قبل از سابمیت مدارک که اصطلاحا بهش تاریخ دریافت AOR میگن ازدواج کنید باید دوباره امتیازتون رو به صورت متاهلی حساب کنید (هم ۱۰۰ امتیاز و هم ۱۲۰۰ امتیاز) و نباید کمتر از مینیمم امتیاز اون دراوی باشه که دعوت نامه گرفتید. در مورد طلاق در این بازه زمانی هم وضعیت به همین صورته و باید دوباره امتیازتون رو به صورت مجردی حساب کنید.
حالت سوم: شما موقع دریافت ITA مجرد بودید و تا روزی که مدارک رو سابمیت کردید هم مجرد بودید و بعد از سابمیت مدارک ازدواج کردید. در این صورت موضوع رو با CSE به اطلاع IRCC می رسونید و دیگه موضوع محاسبه دوباره امتیاز نیست و شما میتونید به راحتی همسرتون رو به پرونده اضافه کنید. در این حالت مدارکی مانند مدیکال همسر، نامه فاند جدید (در صورتی که نامه قبلی مینیمم دو نفر رو ساپورت نکنه) و مدارکی مانند پاسپورت همسر و … رو از شما میخوان. حتی اگه فرد مجرد ویزا هم بگیره ولی هنوز لند نکرده باشه بازم میتونه ازدواج کنه و از طریق اکسپرس انتری همسرش رو هم به پرونده اضافه کنه و در عرض کمتر از چند ماه ویزای همسرش رو هم بگیره. اما بعد اگه بعد از لند ازدواج کنید باید از طریق اسپانسرشیپی برای همسر اقدام کنید.
توصیه میشه که حتی الامکان حالت دوم براتون اتفاق نیفته. در ضمن اگه مجرد باشید و ویزا بگیرید و لند کنید و بعدش ازدواج کنید باید از طریق اسپانسر فامیلی برای همسرتون ویزا بگیرید که پروسه نسبتاً طولانی داره.

افزایش سن:
مبنای محاسبه سن تا روز دریافت ITA هست. البته در این مورد تو سایت IRCC گفته شده که ملاک تا روز AOR هست اما در یک تبصره عنوان شده که آفیسر میتونه (البته معنی “باید” هم میده!) برای سن استثنا قائل بشه و تا روز ITA در نظر بگیره. برای همین بهتره جانب احتیاط رعایت بشه و تا روز AOR رو مبنا بگیرین اما تو روز ITA هم میشه مبنا باشه!

اکسپایر شدن نمره آیلتس:
آیلتس شما تا روزی که سابمیت می کنین و AOR میگیرین باید ولید باشه.

 

اگر سابقه کار من در چند ناک باشه امتیاز همه سال ها رو میگیرم؟
شما میتوانید در چند ناک سابقه کار داشته باشید اما فقط برای ناک هایی امتیاز میگیرید که همان ناک اصلی شما هستند. این مورد هم در محاسبه ۱۰۰ امتیاز و هم در محاسبه ۱۲۰۰ امتیاز در نظر گرفته می شود.

۵۵ نظر

  1. با سلام وتشکر از مطالب بسیار مفیدتون
    من برای واجد شرایط شدن تو اکسپرس انتری چند امتیاز کم دارم.
    میخواستم بدونم آیا میتونم از امتیاز خویشاوند نزدیک در مورد دختر عمه (اقامت کانادا داره و در تورنتو زندگی می کنه) استفاده کنم؟

  2. سلام
    چرا در جدول سابقه کار ۶ سال یا بیشتر با امتیاز ۱۵ عنوان شده ولی وقتی با ابزار می خوای امتیاز در pool را حساب کنی چنین گزینه ای نداره و فقط تا ۳ سال یا بیشتر رو داره مثلا من که ۱۲ سال سابقه دارم امتیازش با اونی که ۳ سال داره یکیه؟

  3. سلام ببخشید برادرم دارای شرایط زیره ۴٢سال، مجرد، فوق لیسانس برق سابقه کار ١٨سال آیلتس ۶ و یک برادر دیگم اقامت کانادا داره ، برای بررسی واجد شرایط بودن از روش اول تو سایت cic میزنه الیجیبل نیست حتی نمره زبانشو بالاتر میزنیم همش میزنه نیست ولی از طریق روش ٢و ٣ امتیازش بالای ۶٧ میشه الان چه باید کرد از کجا بفهمیم میتونه وارد پول شه

  4. سلام من ۴۰ سال دارم و متاهل و یک فرزند. کارشناس ارشد فیزیک و ۱۳ سال سابقه کار در کارهای آزمایشگاهی و رئیس آزمایشگاه. چطور میتونم اقدام کنم کدام ناک و کدام ایالت؟
    خانم بنده کارشناس ارشد علوم سیاسی و سابقه کار مفید و ۳۳ ساله

  5. سلام.
    در خصوص سابقه کار تو جوابها نوشته بودین، برنامه های استانی معمولا بیمه و فیش حقوقی و… می خوان. و تو فدرال نداشتن بیمه به معنای ریجکت نیست درسته؟؟؟ چون به من می گفتن حتما حتما حتما حداقل باید ۱ سال بیمه داشته باشی.
    من ۷سال سابقه کار مرتبط با رشته ام دارم ولی بیمه ندارم.
    آیلس اوورال ۷(که البته دارم می خونم که دوباره امتحان بدم لیسنینگ رو از ۷ به ۸ برسونم که کمبود امتیازم رو جبران کنه).
    ۳۳ سال.
    فوق لیسانس بیوتکنولوژی کشاورزی.
    دایی ام سیتیزن هستن.
    با این شرایط شانسی برای فدرال یا برنامه استانی ساسکاچوآن یا انتاریو دارم؟

    • اون کسی که گفته اشتباه گفته! باید ۱ سال سابقه کار پیوسته داشته باشین. الزامی به داشتن بیمه در فدرال نیست. تا حالا ندیدیم تو فدرال کسی رو به خاطر نداشتن بیمه ریجکت کنن (نمیگیم غیر ممکنه ولی اصلا و اصلا مورد مهمی نبوده تا حالا در فدرال).

  6. من ۳۴ ساله لیسانس فیزیوتراپی و دکترای تربیت بدنی دارم.نمره آیلتس ۷ ومجردم.ممکنه راهنمایی کنید که توی چه قسمتی شانسم بیشتره؟متشکرم

  7. سلام.ببخشید واسه سابقه کار منظور سابقه بیمه هست؟ من هشت سال سابقه کار دارم ولی فقط دو سال سابقه بیمه دارم.سابقه کارم دو سال محسوب میشه؟ممنونم

    • خیر دو سال حساب نمیشه. بیمه داشتن ادعای شما رو محکم تر میکنه. چون برای برنامه های استانی معمولا میگن بیمه و فیش حقوقی و … بفرستین. حالا اگه نداشته باشین به معنی ریجکت نیست ولی داشتنش احتمال قبولی رو میبره بالاتر.

  8. سلام
    من فوق لیسانس اقتصاد دارم، ۳۳ سالمه و متأهل هستم و یک فرزند دارم، آیلتس اورال ۶.۵ دارم و ۵ سال سابقه کار در امور بین الملل بانکی دارم، شرایطم برای کدوم قسمت مناسبه بنظرتون ؟ ممنون

  9. سلام ببخشید واسه کسی که مستر یک ساله در کانادا خونده ۵ نمره تطبیق پذیری تعلق میگیره یا خیر؟

  10. سلام و درود برشما،
    طبق اطلاعات ارائه شده در خصوص امتیازات برای جاب آفر در قسمت پنجم ۱۰ امتیاز و برای پیشنهاد کاری در کانادا در قسمت ششم هم ۵ امتیاز در نظر گرفته شده که در مجموع ۱۵ امتیاز خواهد شد. آیا برداشت من درست است؟

  11. سلام. من امتیاز ۷۲ رو میگیرم تو امتیازبندی هایی که گفته شده. برای ساسکاچوان می تونم اقدام کنم فقط مشکل اینه که چون رشتم regulated هست، باید مجوز از سازمان مهندسی کانادا رو داشته باشم که شنیدم خیلی کار راحتی نیست گرفتنش.
    آیا برای اکسپرس انتری انتاریو شانسی دارم؟
    ۳۱ ساله هستم. مهندس کامپیوتر. ۷ سال سابقه کار مرتبط. آیلتس اورال ۷٫ جاب آفر یا خویشاوند مقیم کانادا ندارمو فقط با CBL9 امتیازم به ۴۲۰ میرسه.

  12. من لیسانس مهندسی کشاورزی گرایش آبیاری دارم و فوق لیسانس مهندسی عمران گرایش سازه های هیدرولیکی. سوابق کاری من که شامل دو بخش (قبل از اخذ مدرک فوق لیسانس و بعد از آن) است هر دو بخش با توضیحات شغل civil engineering در NOC کاملاً منطبق است. می خواستم بدونم با توجه به اینکه فقط مدرک فوق لیسانس من عمران هست و مدرک لیسانسم متفاوته، امتیازم به چه صورت محاسبه می شود؟

  13. سلام من ۳۲ ساله مدرک دکترای ژنتیک ۳سال سابقه بیمه امتیازی ۷۱ میخواستم بدونم چقدر شانس برا مهاجرت دارم؟ایا اقدام کنم قبولیم حتمی هست

  14. سلام وقت بخیر
    با داشتن لیسانس علوم آزمایشگاهی
    ۲۴ سال سن
    ۳ سال سابقه کار مرتبط با بیمه
    مدرک زبان هم بزودی می گیرم
    شانسی برای اقدام کردن هست

    و برای کجا می تونم اقدام کنم

  15. من دو تا فوق دارم یکی تو زمینه فیزیک پلاسماست و دیگری MBA ، سوالم اینه که کدومشون رو ارائه کنم در ضمن من کار مرتبط با اینا رو ندارم . و نمره زبانم در هر اسکیل ۶٫۵ هست

  16. سلام ، ممنونم از سایت خوبتون،۲۵ سال سن با فوق دیپلم معماری ۱ سال سابقه کار ، آیلتس هم میگیرم حداقل ۶ هر اسکیل، آیا برای ساسکاچوان شانسی دارم یا خیر؟

  17. سلام
    فوق آموزش زبان – ایلتس ۹ – ۴۰ ساله – یک خواهر دز کانادا . میشه لطفا راهنمایی کنید برای مهاجرت از چه راهی اقدام کنیم بهتره؟

  18. سلام ایا از طریق ارایشگری میشه اقدام کرد به چه صورته ممنون

  19. سلام در مورد حرفه ارایشگری نیاز دارن و امتیازش به چه صورته ممنون

  20. سلام ممنونم از اطلاعات خوبتون،همسرم دکتری شیمی از ژاپن هست ۴٠سال و سه فرزند داریم نمره ایلتس اورال ۵.۵. ٣سال سابقه پست داک در ژاپن (سابقه کاربطور کلی ١٠ سال) خواهرم هم اقامت کانادا دارن میشه لطفا راهنمایی کنید برای مهاجرت از چه راهی اقدام کنیم بهتره؟

  21. سلام روزتون بخیر من رشته ی تحصیلی ایم در فوق لیسانس مدیریت بازرگانی توی لیست رشته های مورد نیاز وجود داره یا خیر؟؟؟؟

  22. در حال حاضر با ۶۶ امتیاز نمی توانم در Pool وارد شوم، در موارد Eligibility، امتیاز استانی وجود ندارد، اگر امتیاز استانی به بنده تعلق بگیرد، آیا Eligibility تفاوت می کند؟
    چون ساسکاچوآن به شماره پرونده EE و Job Bank احتیاج دارد که اولیی را سیستم به بنده می دهد ولی دومی را دریافت نمی کنم، در حالیبکه قبلا خود EE ایمیل می زد و لینک Job Bank را برای ثبت نام می داد و مراحل را طی می کردید و Job Bank مربوط به اکانت جدید EE می گرفتید، الان برای پر کردن پروفایل ساسکاچوآن نیاز به این دو دارم، چون اکانت قبلی بنده باطل شده، ممکن است راهنمایی بفرمایید؟

  23. با سلام
    ۳۰ ساله هستم.کارشناسی مکانیک سیالات و ۶ سال سابقه کار با بیمه
    همسرم فوق لیسانس کشاورزی هست.مدرک CLB 8 دارم.امکان اکسپرس اینتری دارم؟

  24. سلام. ممنون بابت مطلبتون.
    لینک چک کردن امتیازها رو برای ساسکچوان بررسی میکردم و در یکی از مراحل که میپرسه در ۵ سال اخیر در یکی از مشاغل زیر سابقه کار داشتید یا خیر فقط مشاغلی که با ۷۲,۷۳,۸۲,۹۲,۶۳۲,۶۳۳ شروع میشن قابل قبوله!! من شغل و رشتم کامپیوتر و شبکه بوده. یعنی ۰۲ و در فایل راهنما هم هست. این یعنی ساسکاچوان هم نمیتونم اقدام کنم؟!!

  25. با سلام
    خانم مجرد هستم ۳۰ ساله.لیسانس گیاهپزشکی .آیلتس ۷
    ۲سال بیمه مرتبط با رشته و ۵سال غیر مرتبط .
    در حال حاظر در زمینه پوست و زیبایی فعالیت دارم
    آیا شانسی هست و از چه طریق میتونم اقدام کنم

  26. سلام وقتوبخیر بنده دیپلم دارم آرایشگر هستم مدرک بین المللی گریم دارم .سن ۳۴ سال دو فرزند دارم . و همسرم ۳۶ سال لیسانس حقوق دارد سابقه بیمه ۳ سال دارم . هنوز مدرک زبان نگرفتم . خواستم بدونم تا اینحا شانسی برای مهاجرت دارم . ممنون

  27. سلام همسرم رشته مهندسی معدن هستن با هشت سال سابقه کار با بیمه و و مدرک فوق لیسانس معدن از دانشگاه سراسری تربیت مدرس و سن ۳۴ و ایلتس اورال ۷ یعنی لیسنینگ ۸ ریدینگ ۷ و اسپیگینگ ۷ و رایتینگ ۶ و یک فرزند .خواهش میکنم راهنمایی کنین آیا ایشون شامل اکسپرسی کانادا میشوند

  28. سید هادی حسینی فدروی

    سلام، چهل و پنج سال سن با بیست سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی هستم با سه پسر چهارده و شش و دو سال، امکان مهاجرت هست یا نه

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort