en iyi bahis siteleri || illegal bahis siteleri || güvenilir bahis siteleri || iddaa siteleri || kaçak bahis || bahis siteleri

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ecanada1/public_html/index.php:14) in /home/ecanada1/public_html/wp-content/plugins/stats-counter1/wpadm-class-wp.php on line 9

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ecanada1/public_html/index.php:14) in /home/ecanada1/public_html/wp-content/plugins/stats-counter1/wpadm-class-wp.php on line 9
مراحل اقدام با اکسپرس انتری | مهاجرت به کانادا free porn
یکشنبه , ۶ خرداد ۱۳۹۷

مراحل اقدام با اکسپرس انتری

در eCanada همواره تلاش می شود نکات و مطالب مطرح شده بطور مداوم آپدیت شوند، اما این مجموعه هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات احتمالی که هنوز به مطالب سایت اعمال نشده اند ندارد. مراجع رسمی قابل توصیه سایت های سازمان مهاجرت و دیگر مراجع رسمی می باشند.

اداره مهاجرت کشور کانادا از ابتدای سال ۲۰۱۵ سیستم جدید Express Entry را برای انتخاب مهاجر راه‌اندازی نمود. از مزایای این سیستم می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کاهش زمان فرآیند اخذ ویزای مهاجرتی (اقامت دائم) به حدود ۶ ماه
  • آنلاین بودن ثبت نام در این سیستم

به طور خلاصه در این سیستم افرادی که بر اساس سیستم ۱۰۰ امتیازی واجد شرایط بوده و حداقل ۶۷ امتیاز را داشته باشند مجاز به ثبت نام آنلاین بوده و بر اساس امتیازی که در سیستم جدید از ۱۲۰۰ به دست می آورند در لیست انتظار برای گرفتن دعوت‌نامه قرار خواهند گرفت و در اصطلاح وارد Pool خواهند شد. به طور متوسط هر دو هفته تعداد مشخصی از افراد داخل Pool که امتیازشان بالاتر از یک عدد مشخص باشد دعوت‌نامه دریافت خواهند کرد. در واقع اگر امتیاز بالایی داشته باشید ممکن است در اولین راند دعوت نامه بگیرید و مهم نیست که چه زمانی وارد Pool شده اید. بعد از گرفتن دعوت‌نامه و ارسال مدارک، در صورتی که مشکلی در مدارک ارسالی شما وجود نداشته و مراحل پزشکی و امنیتی را با موفقیت پست سر بگذارید بعد از حدوداً ۶ ماه ویزای خود را دریافت خواهید کرد. به طور کلی این روش بسیار کم هزینه است.

اگر ابتدای راه هستید توصیه می کنیم صفحه زیر را که حاوی چند نکته مهم می باشد حتماً مطالعه کنید:

نکات اولیه و مهم

مراحل اقدام به صورت زیر می باشد:


مرحله اول: (بررسی واجد شرایط بودن)

ابتدا باید مطمئن شوید که واجد شرایط برای شرکت در این برنامه مهاجرتی هستید. در واقع باید حداقل ۶۷ امتیاز از سیستم امتیازبندی FSW که از ۱۰۰ می باشد را داشته باشید تا مجاز باشید که وارد Pool اکسپرس انتری شوید.

توجه کنید که حتما باید واجد شرایط باشید تا بتوانید از طریق اکسپرس انتری اقدام کنید. واجد شرایط بودن به این معناست که حداقل ۶۷ امتیاز را داشته باشید.

دقت کنید که داشتن حداقل ۶۷ امتیاز به معنی این نیست که شما دعوت نامه دریافت می کنید یا اینکه با مهاجرت شما حتماً موافقت خواهد شد. بلکه فقط مجوز ورود شما به سیستم اکسپرس انتری و قرار گرفتن در Pool است. برای اینکه ببینید واجد شرایط هستید یا نه دو راه دارید.

روش اول: راه مطمئن تر این است که وارد لینک زیر شوید و بر روی Check your eligibility کلیک کنید. یک سری سوال از شما پرسیده می شود و باید به همه آن ها پاسخ دهید. در پایان به شما اعلام می شود که واجد شرایط هستید یا نه.

http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/ee-start.asp

روش دوم: وارد صفحه زیر شوید و با توجه به آیتم های مشخص شده امتیاز خود را حساب کنید. اگر حداقل ۶۷ امتیاز دارید پس واجد شرایط هستید.

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-factors.asp

برای خواندن اطلاعات تکمیلی در مورد نحوه بررسی واجد شرایطی و نکات مربوط به آن به صفحه زیر از وبسایت ما مراجعه کنید.

بررسی واجد شرایط بودن

مرحله دوم: (محاسبه امتیاز در Pool)

اگر در مرحله اول واجد شرایط بودید و یا حداقل ۶۷ امتیاز را داشتید پس شما مجوز ورود به اکسپرس انتری را دارید و حالا باید امتیاز خود را در Pool که از ۱۲۰۰ می باشد حساب کنید. به طور خلاصه اگر بخواهم در مورد این که چه امتیازی خوب است توضیح دهم باید بگویم که اگر امتیاز شما بالای ۴۳۵ باشد شانس بالایی برای گرفتن دعوت نامه از فدرال (غیر استانی) دارید. اما اگر امتیاز شما زیر ۴۳۵ باشد فقط باید شانس خود را برای برنامه های استانی امتحان کنید تا نامینیت شوید و ۶۰۰ امتیاز به شما اضافه شود. برای اطلاع از نحوه برنامه های استانی اینجا را کلیک کنید.

برای محاسبه امتیاز دو روش وجود دارد.

روش اول: وارد لینک زیر شوید و به تمام سوالاتی که پرسیده می شود پاسخ دهید. در پایان امتیاز به شما اعلام می شود:

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp

روش دوم: وارد لینک زیر شوید و با توجه به آیتم های مشخص شده امتیاز خود را محاسبه کنید:

http://www.cic.gc.ca/english/express-entry/grid-crs.asp

مرحله سوم: (تهیه مدارک اولیه)

اگه واجد شرایط بودید و امتیاز خوبی از سیستم ۱۲۰۰ امتیازی به دست آوردید باید برای خود پروفایل اکسپرس انتری بسازید و وارد Pool شود ولی قبل از آن باید مدارک اولیه را داشته باشید. مدارک ضروری قبل از ثبت نام شامل مدرک آیلتس جنرال و مدرک تحصیلی ارزیابی شده است.

برای اطلاع از جزئیات نحوه تهیه مدارک اولیه لطفاً صفحه زیر را مطالعه کنید:

مدارک پیش نیاز

مرحله چهارم: (ساخت پروفایل اکسپرس انتری)

اگر  واجد شرایط بودید می توانید در اکسپرس انتری برای خود پروفایل بسازید و در واقع وارد Pool شوید. وقتی برای خود پروفایل می سازید در واقع تمام اطلاعات اولیه که شامل مشخصات شخصی شما و همچنین تمام فاکتورهایی که برای شما امتیاز دارد را وارد می کنید. در پایان امتیازتان به شما اعلام شده و وارد Pool می شوید. در این مرحله نیازی به آپلود هیچ مدرکی نیست.عضویت در جاب بانک در این قسمت به صورت اختیاری است. از این بعد باید منتظر دریافت دعوت نامه یا ITA باشید.

باید توجه کنید که قبل از ساخت پروفایل باید مدرک آیلتس جنرال معتبر و مدرک تحصیلی ارزیابی شده داشته باشید
دقت کنید که اطلاعات خود را درست وارد کنید. زیرا اگر ITA بگیرید باید تمام ادعاهای خود را با مدرک رسمی ثابت کنید. گرچه بعد از ITA می توانید دعوت نامه را رد کنید و دوباره وارد Pool شوید.

برای اطلاع از نحوه ساخت پروفایل اکسپرس انتری به صفحه زیر مراجعه کنید:

راهنمای ساخت پروفایل

مرحله پنجم: (دریافت ITA و ارسال مدارک)

اگر دعوت نامه دریافت کردید ۹۰ روز فرصت دارید که مدارک خود را به صورت آنلاین ارسال کنید و هزینه بررسی مدارک را پرداخت کنید. بعد از ارسال مدارک و به اصطلاح دریافت AOR حدود ۶ ماه طول می کشد تا در صورت اینکه مدارک شما مشکلی نداشته و چک امنیتی را با موفقیت پشت سر بگذارید ویزای خود را دریافت کنید.

از آنجا که این مرحله یکی از حساس ترین مراحل اقدام می باشد توصیه می کنیم حتماً صفحه زیر را مطالعه کنید تا در هنگام ارسال مدارک دچار مشکل نشوید.

دریافت ITA و ارسال مدارک

 

۹ نظر

  1. سلام
    من دارای کارشناسی مکانیک تاسیسات حرارتی وبرودتی رتبه برتر کنکور با معدل ۱۸ میباشم .در حال حاضر سه سال سابقه کار با بیمه و دوسال بدون بیمه در دفتر نقشه کشی تاسیسات ساختمان دارم اگه بخوام سطح کاری شغل خودمو در کانادا ارزیابی کنم باید چیکارکنم
    تشکر

  2. میشه لطفا در مورد “مدرک تحصیلی ارزیابی شده از طرف سازمان های مورد تائید اداره مهاجرت کانادا” بیشتر توضیح بدید
    چطور باید مدارک رو برای ارزیابی فرستاد؟

  3. سلام ببخشید من قبلا تحقیق کرده بودم همه به من گفتن برای مهاجرت اکسپرس ایلس آکادمیک میشه منم رفتم گرفتم با نمره ۷ حالا شما گفتین جنرال چه کار کنم با آکادمیک کارم نمیشه

  4. سلام . خسته نباشید. یه سوال: نامه های سابقه کار که ترجمه میشن باید حتما مهر تایید دادگستری و وزارت امورخارجه هم داشته باشه؟ یعنی با مهر و سربرگ شرکت و ترجمه به تنهایی سفارت قبول می کنه و اصلا ارزش داره از لحاظ اونا؟

  5. سلام
    بنده فارغ التحصیل مهندسی برق هستم. می خوام برای اکسپرس اینتری کانادا اقدام کنم . چندین بار فرمهای ارزیابی رو پر کردم . امتیازم تقریبا ۴۰۰ هست . زبانم clb8 هستش . آیا موسسه شما در زمینه پیدا کردن آفر شغلی از کمپانیهای کانادایی هم فعالیت داره . اگه جواب مثبته تقریبا هزینش چه مقداره و چه زمانی طول خواهد کشید ؟
    بنده دوسال هست پروانه نظام مهندسی دارم و ضاهرا اگه آفر از یه شرکت مرتبط با ساخت و ساز باشه امتیاز ۲۰۰ خواهد گرفت. در این زمینه مهارت هم دارم.
    یه سوال دیگه .
    بنده پنج سال هست عضو هیئت مدیره یک شرکت رتبه دار هستم و در طول پنج سال هم فقط با همین شرکت در زمینه برق کار کردم. ولی فقط ۱.۵ سال بیمه دارم. اونم قطعه قطعه . از شرکت هم میتونم نامه بیارم که پنج سال اونجا کار کردم. پروانه نظام مهندسی هم به مدت دو سال هست دارم. سوالم اینه که با این شرایط شرط سابقه ۳ سال شامل من میشه ؟
    با تشکر

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort