free porn kartal escort istanbul evden eve nakliyat nakliyat whatsapp toplu mesaj
سه شنبه , ۲۸ خرداد ۱۳۹۸
دریافت دعوت نامه (ITA) و ارسال مدارک

دریافت دعوت نامه (ITA) و ارسال مدارک

در eCanada همواره تلاش می شود نکات و مطالب مطرح شده بطور مداوم آپدیت شوند، اما این مجموعه هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات احتمالی که هنوز به مطالب سایت اعمال نشده اند ندارد. مراجع رسمی قابل توصیه سایت های سازمان مهاجرت و دیگر مراجع رسمی می باشند.

چنانچه امتیاز کسب شده شما از حداقل امتیاز دعوت شده در هر یک از draw های متناوب بالاتر باشد، برای شما “دعوتنامه” فرستاده می شود. نمونه دعوت نامه ارسالی یک فایل PDF است که از داخل پروفایل اکسپرس انتری قابل مشاهده است.

مراحل کار عبارتند از:

  • تکمیل فرم های آنلاین
  • آماده سازی مدارک
  • پرداخت هزینه ها
  • ارسال پروفایل تکمیل شده

بخش اول: تکمیل فرم های آنلاین

هنگامیکه دعوتنامه دریافت کنید، پیامی در MyCIC Account خود دریافت می کنید که این موضوع را به شما اطلاع می دهد. پس از دریافت این پیام، ایمیلی نیز دریافت خواهید کرد.

بخش دوم: آماده سازی مدارک

نکته: ارسال مدارک صرفاً از طریق آپلود در پروفایل شما می‌باشد و نیاز به پست کردن مدارک نیست.

در این مرحله می بایستی بر اساس چک لیستی که سایت در اختیار شما می گذارد مدارک را به صورت فایل آماده نموده و آپلود نمایید. از روزی که دعوت نامه را دریافت می کنید ۶۰ روز (از ۲۶ جون ۲۰۱۸ از ۹۰ روز به ۶۰ روز کاهش پیدا کرده است) برای ارسال مدارک فرصت دارید. برای قبول یا رد دعوت نامه ۳۰ روز فرصت دارید. اگر دعوت نامه رو رد کنین دوباره به طور اتومات با همان امتیازی که در حال حاضر دارید وارد پول می شوید و اگر در دراو بعدی امتیاز کافی داشته باشید دعوت نامه دریافت خواهید کرد.

نکته خیلی مهم: برای آپلود تمام مدارکی که غیر انگلیسی / فرانسوی بوده و ترجمه رسمی شده اند، باید اسکن ترجمه ها به همراه اسکن اصل مدرک فارسی ارائه گردد. این مدارک می تواند شامل نامه های سابقه کار، سوابق دانشگاهی، نامه سوء پیشینه و یا مدارک مربوط به ازدواج شود.

مدارکی که معمولاً خواسته می شود به صورت زیر می باشند:

  • اسکن پاسپورت
  • اسکن اصل فارسی و ترجمه مدرک ازدواج
  • اسکن اصل فارسی و ترجمه مدارک تحصیلی و نتیجه ارزیابی
  • عکس دیجیتال
  • اسکن اصل فارسی و ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه
  • اسکن مدرک آزمایش مدیکال
  • اسکن گواهی سابقه کار
  • اسکن نامه تمکن مالی
  • مدارک دلخواه

بخش سوم: پرداخت هزینه ها

در این مرحله می بایست پرداخت Application Fee و Right of Permanent Residence Fee (RPRF) انجام شود. این پرداخت از طریق Master Card و Visa امکان پذیر است.

۱) هزینه بررسی مدارک سابمیت شده (هر نفر بزرگسال ۵۵۰ و فرزند ۱۵۰ دلار کانادا)

هنگام سابمیت مدارک بعد از ITA باید این هزینه پرداخت شود. این هزینه برای نفر اصلی و همسر ۵۵۰ دلار و برای فرزندان زیر ۱۹ سال هم ۱۵۰ دلار است.

۲) هزینه صدور ویزا (هر نفر ۴۹۰ دلار کانادا – فقط برای بزرگسالان)

هزینه صدور ویزا را می توانید زمان سابمیت مدارک و با همان هزینه ۵۵۰ دلاری پرداخت نمائید یا اینکه حدود ۱ تا ۶ ماه بعد از سابمیت از شما خواسته می شود که این هزینه را پرداخت کنید. اگر این مبلغ را همین اول پرداخت کنید گرچه باید در سرعت بررسی پرونده تاثیر مثبت داشته باشد اما عملا تاثیر مثبتی ندارد.

بخش چهارم: ارسال پروفایل تکمیل شده

با انجام پرداخت پروفایل شما بطور کامل ارسال می شود و پیغام تبریکی نمایش داده می شود. پس از آن بایستی منتظر دریافت ایمیل پیام جدید در MyCIC باشید. دو پیام دریافت خواهید کرد. یکی از آنها تائید ارسال پروفایل و دیگری رسید دریافت و پرداخت است. ازین پس باید در انتظار آپدیت های هر از چند گاه و پیام های احتمالی باشید که ممکن است درخواست مدارک تکمیلی باشند.

۲۰ نظر

  1. سلام. خسته نباشید. اگر برای wes گواهی موقت که روش نوشته غیرقابل ترجمه و طبیعتا مهر خارجه و دادگستری رو نداره فرستاده باشیم، در این مرحله هم میتونیم اسکن همونا رو بفرستیم، یا باید اصل مدرک رو آزاد کرده باشیم؟

  2. سلام سوالی که برای من پیش اومده اینه که ترجمه شناسنامه و مدارک ازدواج باید مهر دادگستری بخوره؟

  3. درود. برای بعد از نامینیشن در مدلoid هم بنویسید

  4. سلام. سپاس از اطلاعات عالی که قرار میدین. ممنون میشم به این چند سوال بنده هم پاسخی بدین؟
    من ۲ سال حین تحصیل ارشدم و قبل از خدمت سربازی سابقه کار دارم و ۳ سال بعد از خدمت (و بالتبع تحصیل).
    ۱٫ از آنجاییکه سه سال و بیشتر سابقه کار برای کانادا امتیاز مشابهی داره. آیا نیاز به ادارئه دوسال قبلیم هم هست؟
    ۲٫ آیا کانادا مثل استرالیا امکان ریزش میزان سابقه کار رو داره که باعث شه امتیاز ۳ سال رو نگیرم؟
    ۳٫ جدای کیس من، آیا کانادا سابقه کار حین تحصیل رو هم می پذیره؟
    سپاس بیکران

  5. و اینکه من پنج سال سابقه کار دارم ولی یک سال اخیر ازبیمه بیکاری استفاده کردم… آیا این قضیه به ضرر من تموم میشه و اینکه کجا باید اعلام کنم این قضبه رو که تعدیل نیرو داشتن محل کارم و البته من از این دوره استفاده کردم آیلتس خوندم و فرانسه که البته هنوز مدرک فرانسه نگرفتم

  6. خیلی خیلی از توضیحات کاملتون متشکرم….فقط یه سوال: برای اسکن مدارک تحصیلی که پشت اصل مدارک هم بعضا مهر وزارت علوم یا وزارت امور خارجه داره باید پشت مدار هم اسکن بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدین

  7. سلام بر شما

    طبق قانون جدید داشتن برادر که PR داشته باشد امتیاز دارد و باید آن را اثبات کرد.

    برادر من PR کانادا دارد.

    بعد از دریافت ITA برای اثبات آن دقیقا چه مدارکی را باید آماده و در وب سایت آپلود کنم؟

    با سپاس فراوان

  8. با سلام،

    بعد از گرفتن ITA با مدارک تکمیلی اگر Letter of Motivation هم بفرستیم فکر خوبی هست با خیر.

    از سخاوتمندی شما در نشر اطلاعات سپاسگزارم.

  9. سلام،
    من دو تا سوال داشتم، لطف می کنید اگر راهنماییم کنید.
    – من تا سه ماه دیگر برای درس به فنلاند میروم. یکسال ماندنم در فنلاند در روند مهاجرتم مشکلی ایجاد می کند؟ تا یکماه دیگر به pool وارد میشوم.
    – مشکلی ایجاد میشود اگر تاریخ نامه سابقه کار برای ۳ سال قبل باشد؟
    با تشکر

  10. واقعا یه دنیا ممنونم ازتون بابت جواب به موقع و کاملتون

  11. با سلام و تشکر از سایت بسیار خوبتون
    یه سوال داشتم اونم این که من در حال حاضر سرباز هستم و حدوده ۷ ماهه دیگه خدمتم تموم میشه میخواستم بدونم اگه دعوت نامه واسم بیاد چون که هنوز پاسپورت ندارم با کارت ملی می تونم سامبیت کنم با توجه به این که امتیازاتم رو محاسبه کردم در حدود ۴۵۲ هست؟
    خیلی لطف می کنید اگه جواب بدید

    • تا حالی موردی مشابه شما ندیدم. ولی بعد از دعوت نامه اسکن پاسپورت رو میخوان. شاید بتونین این قضیه رو براشون توضیح بدین که فعلاً به دلیل سربازی پاسپورت ندارین و تا تاریخ فلان پاسپورت میگیرین حتما. به احتمال زیاد قبول می کنن.
      چون ممکنه امتیازها دوباره بره بالا و چند ماه دیگه با ۴۵۲ شانس گرفتن دعوت نامه نداشته باشین، من اگه جای شما بودم اقدام می کردم چون بدترین اتفاقی که میفته اینه که پرونده تون کنسل میشه و بعد از سربازی دوباره میتونین اقدام کنین.

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort