free porn kadikoy escort whatsapp toplu mesaj
دوشنبه , ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
دریافت دعوت نامه (ITA) و ارسال مدارک

دریافت دعوت نامه (ITA) و ارسال مدارک

در eCanada همواره تلاش می شود نکات و مطالب مطرح شده بطور مداوم آپدیت شوند، اما این مجموعه هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات احتمالی که هنوز به مطالب سایت اعمال نشده اند ندارد. مراجع رسمی قابل توصیه سایت های سازمان مهاجرت و دیگر مراجع رسمی می باشند.

چنانچه امتیاز کسب شده شما از حداقل امتیاز دعوت شده در هر یک از draw های متناوب بالاتر باشد، برای شما “دعوتنامه” فرستاده می شود. نمونه دعوت نامه ارسالی یک فایل PDF است که از داخل پروفایل اکسپرس انتری قابل مشاهده بوده و به صورت زیر است:

صفحه اول

صفحه دوم

صفحه سوم

مراحل کار عبارتند از:

  • تکمیل فرم های آنلاین
  • آماده سازی مدارک
  • پرداخت هزینه ها
  • ارسال پروفایل تکمیل شده

بخش اول: تکمیل فرم های آنلاین

هنگامیکه دعوتنامه دریافت کنید، پیامی در MyCIC Account خود دریافت می کنید که این موضوع را به شما اطلاع می دهد. پس از دریافت این پیام، ایمیلی نیز دریافت خواهید کرد. برای قبول دعوتنامه بایستی در جدول جدید اضافه شده گزینه Continue Application را انتخاب کنید. در این مرحله تعدادی سوال پرسیده می شه تحت عنوان Find out if you are eligible to apply (از واجدالشرایط بودن خود برای ثبت نام مطمئن شوید). سپس می بایست فرم های اطلاعات با دقت تکمیل شوند. توضیحات مربوط به این فرم ها و نکات مربوط به تکمیل آنها را می توانید در فایل پی دی اف راهنما بیابید. در ضمن همین ابتدا باید انتخاب کنید که میخواهید هزینه صدور ویزا (RPRF) را هم پرداخت کنید یا نه. با توجه به تجربه های قبلی با اینکه در سایت IRCC گفته شده اگر RPRF رو اول پرداخت کنید پروسه شما سریع تر میشه ولی عملاً تاثیری نداره و بستگی به خودتون داره که همین اول پرداخت کنید یا نه (لینک توضیح هزینه ها).

بخش دوم: آماده سازی مدارک

نکته: ارسال مدارک صرفاً از طریق آپلود در پروفایل شما می‌باشد و نیاز به پست کردن مدارک نیست.

در این مرحله می بایستی بر اساس چک لیستی که سایت در اختیار شما می گذارد مدارک را به صورت فایل آماده نموده و آپلود نمایید. از روزی که دعوت نامه را دریافت می کنید ۶۰ روز (از ۲۶ جون ۲۰۱۸ از ۹۰ روز به ۶۰ روز کاهش پیدا کرده است) برای ارسال مدارک فرصت دارید. برای قبول یا رد دعوت نامه ۳۰ روز فرصت دارید. اگر دعوت نامه رو رد کنین دوباره به طور اتومات با همان امتیازی که در حال حاضر دارید وارد پول می شوید و اگر در دراو بعدی امتیاز کافی داشته باشید دعوت نامه دریافت خواهید کرد. در واقع اگه نامینیشن استانی هم داشته باشین با رد دعوت نامه مشکلی براتون پیش نمیاد و ۶۰۰ امتیاز شما به مدت ۶ ماه محفوظ است!

لینک زیر از سایت IRCC اطلاعات جامعی در مورد نحوه ارسال مدارک گذاشته که توصیه می کنیم حتما مطالعه کنید:

http://www.cic.gc.ca/english/resources/tools/perm/express/intake-complete.asp

نکته خیلی مهم: برای آپلود تمام مدارکی که غیر انگلیسی / فرانسوی بوده و ترجمه رسمی شده اند، باید اسکن ترجمه ها به همراه اسکن اصل مدرک فارسی ارائه گردد. این مدارک می تواند شامل نامه های سابقه کار، سوابق دانشگاهی، نامه سوء پیشینه و یا مدارک مربوط به ازدواج شود.

مدارکی که معمولاً خواسته می شود به صورت زیر می باشند:

روش کم کردن حجم فایل های اسکن شده (به زودی تکمیل می شود)

بخش سوم: پرداخت هزینه ها

در این مرحله می بایست پرداخت Application Fee و Right of Permanent Residence Fee (RPRF) انجام شود. این پرداخت از طریق Master Card و Visa امکان پذیر است.

۱) هزینه بررسی مدارک سابمیت شده (هر نفر بزرگسال ۵۵۰ و فرزند ۱۵۰ دلار کانادا)

هنگام سابمیت مدارک بعد از ITA باید این هزینه پرداخت شود. این هزینه برای نفر اصلی و همسر ۵۵۰ دلار و برای فرزندان زیر ۱۹ سال هم ۱۵۰ دلار است.

۲) هزینه صدور ویزا (هر نفر ۴۹۰ دلار کانادا – فقط برای بزرگسالان)

هزینه صدور ویزا را می توانید زمان سابمیت مدارک و با همان هزینه ۵۵۰ دلاری پرداخت نمائید یا اینکه حدود ۱ تا ۶ ماه بعد از سابمیت از شما خواسته می شود که این هزینه را پرداخت کنید. اگر این مبلغ را همین اول پرداخت کنید گرچه باید در سرعت بررسی پرونده تاثیر مثبت داشته باشد اما عملا تاثیر مثبتی ندارد. اگر این هزینه را اول پرداخت نکنید و بخواهید بعدا پرداخت کنید نکته مثبت این است که هر وقت از شما خواسته شد که این هزینه را پرداخت کنید نشانه مثبتی است که صحت مدارک شما تایید شده است.

برای پرداخت می توان از دفاتر خدماتی (مانند تهران پیمنت) کمک گرفت. مسئول مربوطه وارد پروفایل شما می شود، با کلیک بر روی Continue Application و عبور از صفحه مدارک آپلود شده به صفحه تائید و امضای الکترونیکی می رود. در این قسمت نام و نام خانوادگی بایستی وارد شود و به یک سوال امنیتی (مشابه آنچه هنگام ورود به پروفایل صورت می گیرد) پاسخ داده شود.

اگر وارد صفحه پرداخت شدید ولی پرداخت را انجام ندادید معمولا چند ساعت طول می کشد که دوباره قسمت پرداخت هزینه برای شما فعال شده و بتوانید پرداخت را انجام دهید.

روشهای پرداخت (به زودی اضافه می شود)

بخش چهارم: ارسال پروفایل تکمیل شده

با انجام پرداخت پروفایل شما بطور کامل ارسال می شود و پیغام تبریکی نمایش داده می شود. پس از آن بایستی منتظر دریافت ایمیل پیام جدید در MyCIC باشید. دو پیام دریافت خواهید کرد. یکی از آنها تائید ارسال پروفایل و دیگری رسید دریافت و پرداخت است. ازین پس باید در انتظار آپدیت های هر از چند گاه و پیام های احتمالی باشید که ممکن است درخواست مدارک تکمیلی باشند.

برای آشنایی با مسائل بعد از سابمیت می توانید این لینک را مطالعه کنید.

۱۸ نظر

  1. سلام سوالی که برای من پیش اومده اینه که ترجمه شناسنامه و مدارک ازدواج باید مهر دادگستری بخوره؟

  2. درود. برای بعد از نامینیشن در مدلoid هم بنویسید

  3. سلام. سپاس از اطلاعات عالی که قرار میدین. ممنون میشم به این چند سوال بنده هم پاسخی بدین؟
    من ۲ سال حین تحصیل ارشدم و قبل از خدمت سربازی سابقه کار دارم و ۳ سال بعد از خدمت (و بالتبع تحصیل).
    ۱٫ از آنجاییکه سه سال و بیشتر سابقه کار برای کانادا امتیاز مشابهی داره. آیا نیاز به ادارئه دوسال قبلیم هم هست؟
    ۲٫ آیا کانادا مثل استرالیا امکان ریزش میزان سابقه کار رو داره که باعث شه امتیاز ۳ سال رو نگیرم؟
    ۳٫ جدای کیس من، آیا کانادا سابقه کار حین تحصیل رو هم می پذیره؟
    سپاس بیکران

  4. و اینکه من پنج سال سابقه کار دارم ولی یک سال اخیر ازبیمه بیکاری استفاده کردم… آیا این قضیه به ضرر من تموم میشه و اینکه کجا باید اعلام کنم این قضبه رو که تعدیل نیرو داشتن محل کارم و البته من از این دوره استفاده کردم آیلتس خوندم و فرانسه که البته هنوز مدرک فرانسه نگرفتم

  5. خیلی خیلی از توضیحات کاملتون متشکرم….فقط یه سوال: برای اسکن مدارک تحصیلی که پشت اصل مدارک هم بعضا مهر وزارت علوم یا وزارت امور خارجه داره باید پشت مدار هم اسکن بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدین

  6. سلام بر شما

    طبق قانون جدید داشتن برادر که PR داشته باشد امتیاز دارد و باید آن را اثبات کرد.

    برادر من PR کانادا دارد.

    بعد از دریافت ITA برای اثبات آن دقیقا چه مدارکی را باید آماده و در وب سایت آپلود کنم؟

    با سپاس فراوان

  7. با سلام،

    بعد از گرفتن ITA با مدارک تکمیلی اگر Letter of Motivation هم بفرستیم فکر خوبی هست با خیر.

    از سخاوتمندی شما در نشر اطلاعات سپاسگزارم.

  8. سلام،
    من دو تا سوال داشتم، لطف می کنید اگر راهنماییم کنید.
    – من تا سه ماه دیگر برای درس به فنلاند میروم. یکسال ماندنم در فنلاند در روند مهاجرتم مشکلی ایجاد می کند؟ تا یکماه دیگر به pool وارد میشوم.
    – مشکلی ایجاد میشود اگر تاریخ نامه سابقه کار برای ۳ سال قبل باشد؟
    با تشکر

  9. واقعا یه دنیا ممنونم ازتون بابت جواب به موقع و کاملتون

  10. با سلام و تشکر از سایت بسیار خوبتون
    یه سوال داشتم اونم این که من در حال حاضر سرباز هستم و حدوده ۷ ماهه دیگه خدمتم تموم میشه میخواستم بدونم اگه دعوت نامه واسم بیاد چون که هنوز پاسپورت ندارم با کارت ملی می تونم سامبیت کنم با توجه به این که امتیازاتم رو محاسبه کردم در حدود ۴۵۲ هست؟
    خیلی لطف می کنید اگه جواب بدید

    • تا حالی موردی مشابه شما ندیدم. ولی بعد از دعوت نامه اسکن پاسپورت رو میخوان. شاید بتونین این قضیه رو براشون توضیح بدین که فعلاً به دلیل سربازی پاسپورت ندارین و تا تاریخ فلان پاسپورت میگیرین حتما. به احتمال زیاد قبول می کنن.
      چون ممکنه امتیازها دوباره بره بالا و چند ماه دیگه با ۴۵۲ شانس گرفتن دعوت نامه نداشته باشین، من اگه جای شما بودم اقدام می کردم چون بدترین اتفاقی که میفته اینه که پرونده تون کنسل میشه و بعد از سربازی دوباره میتونین اقدام کنین.

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort