free porn kartal escort whatsapp toplu mesaj
پنج شنبه , ۲۶ مهر ۱۳۹۷
نامه سابقه کار

نامه سابقه کار

در eCanada همواره تلاش می شود نکات و مطالب مطرح شده بطور مداوم آپدیت شوند، اما این مجموعه هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات احتمالی که هنوز به مطالب سایت اعمال نشده اند ندارد. مراجع رسمی قابل توصیه سایت های سازمان مهاجرت و دیگر مراجع رسمی می باشند.

یکی از مدارکی که بعد از گرفتن دعوت نامه باید ارائه دهید نامه سابقه کار است. برای هر بازه زمانی که ادعای کار کردن داشته اید باید نامه ارائه دهید. این نامه باید توسط کارفرمای شما تهیه و مهر و امضا شود. بهتر است نامه را به زبان انگلیسی بگیرید که هزینه ترجمه ندهید.

  • نامه باید حتماً در سربرگ شرکت باشد. حتی اگر نامه انگلیسی باشد مشکلی نیست که سربرگ و مهر فارسی باشند اما در اینصورت باید مشخصات شرکت مانند اسم شرکت، آدرس، وبسایت، تلفن و ایمیل به صورت انگلیسی در سربرگ یا متن نامه نوشته شود.
  • نامه باید توسط مدیر مستقیم یا مدیر اداری یا مدیر شرکت امضا شود.
  • تاریخ شروع اشتغال، تعداد ساعت کار در هفته، حقوق سالانه + مزایا، عنوان شغلی و وظایف کاری شما باید در نامه نوشته شود.

نکته: دقت کنید که بهتر است عنوان شغلی منطبق بر مثال های ارائه شده در ناک انتخابی باشد. تفاوت و یا تناقض عنوان شغلی می تواند آفیسر را به واقعی بودن شرح وظایف ارائه شده مشکوک کند.

توجه: باید نیازمندی های ناک انتخابی را اعم از تجربی یا تحصیلی داشته باشید. این یعنی به عنوان مثال رشته تحصیلی شما دقیقاً با آنچه در ناک ذکر شده مطابقت داشته باشه و یا ارتباط منطقی و خوبی با آن داشته باشد. در غیر اینصورت آفیسر بررسی کننده پرونده می تواند سابقه کار را رد کند

 

سوابق کاری همزمان یا پیش از تحصیل:

سوابق کاری بایستی دارای چند ویژگی اصلی باشند. از جمله رعایت شدن و برآورده شدن نیازمندی های ناک. معمولاً در همه ناک ها مدرک تحصیلی و یا تجربی خاصی برای کار کردن در هر زمینه به عنوان پیش نیاز قید شده اند. ازینرو:

  • سوابق کاری پیش از اخذ مدرک ممکن است بطور کامل مورد قبول نباشد
  • سوابق کاری همزمان با تحصیلات تمام وقت ممکن است بطور کامل مورد قبول نباشد
  • سوابق کاری همزمان با تحصیلات پاره وقت ممکن است بطور کامل مورد قبول نباشد

اما در نهایت هیچ فرمول کلی را نمی توان برای متقاضیان مختلف بکار برد. فاکتورهای تعیین کننده عبارتند از:

  • ناک انتخابی و شرایط قید شده در آن
  • نامه های سابقه کار و کیفیت آنها
  • نظر آفیسر بررسی کننده پرونده

در زیر دستورالعمل سایت CIC برای تهیه نامه سابقه کار را می بینید:

اگه شرکت محل کارتان به شما نامه با شرح وظایف نمیدهد، نامه کلی که اشتغال شما در آنجا را تائید می کند را تهیه کنید و شرح وظایف و سایر جزئیات لازم را در قالب کاورلتر خودتان اضافه کنید و توضیح بدهید که به چه دلیلی امکان تهیه نامه استاندارد وجود نداشته است. در این حالت ارائه مدارک تکمیلی در مورد اثبات سابقه کار می تواند مفید باشد.

اگر شرکت محل کارتان پافشاری می نماید که نامه باید خطاب به سازمانی خاص باشد، نامه می تواند خطاب به اداره مهاجرت کانادا، سفارت کانادا و یا هر سازمان دولتی در ایران مثل بانک و … باشد.

برای پیدا کردن ناک مناسب و شرح وظایف مرتبط مطلب زیر را حتماً بخوانید:

انتخاب ناک

در اینجا یک نمونه از نامه سابقه کار را می بینید. این نمونه صرفاً جهت اطلاع قرار داده شده است و اصلاً توصیه نمی شود که از این تمپلیت کپی برداری کنید:

۵۶ نظر

  1. سلام ممنون از مطالب مفیدتون در سایت.من رشته تحصیلیم مهندسی نرم افزار بوده ولی سابقه کاریم حسابداری بوده ١٠سال هم سابقه کار دارم به نظرتون من باید چه ناک رو انتخاب کنم؟؟

  2. با سلام
    با تشکر از سایت خوبتون
    من سابقه ۱ سال کار تمام وقت و در ادامه ی آن ۳ سال پاره وقت در حین تحصیل و از راه دور دارم( در زمینه معماری و طراحی). به این صورت که شرکت محل کار من داخل ایران هست و من در سه سال گذشته خارج از ایران مشغول تحصیل بودم و در حین تحصیل و از راه دور به صورت آنلاین و پاره وقت با شرکت همکاری میکردم. برای تمام این سال‌ها نامه از شرکت و سابقه ی بیمه میتونم ارائه بدم اما چون برای پرداخت حقوق توافق کردیم هر شش ماه یکبار حقوق رو به دلار و حضوری و دستی دریافت کنم هیچ مدرکی از بانک مبنی بر واریز حقوق ندارم. با این شرایط آیا میتونم رو تمام سابقه ی کاریم حساب کنم؟
    ممنون

  3. با سلام
    همسر من همزمان با مقطع دکتری ۱سال سابقه تدریس در دانشگاه به طور تمام وقت (مرتبط با رشته خودش)دارن‌ و دو سال هم سابقه کار تمام وقت بعد از فارغ التحصیلی که برنامه نویس بودن. الان نمیتونیم ادعای ۳سال سابقه کار داشته باشیم؟ اگر ادعا ۳ سال داشته باشیم و آفیسر قبول نکنه چه اتفاقی میفته؟

  4. سلام
    من ۲۷ سالمه مدرک فوق دیپلم مدیریت بیمه دارم و مدرک فنی حرفه ای تو شیرینی پزی، کارم هم مرتبط با رشته تحصیلی دانشگاهم نیست و تو قسمت Noc نگاه کردم level B محاسبه میشه pastry cook ، حالا سوالم اینه کار من که تو شیرینی فروشی هست گواهی اشتغال به کار چجوری باید بگیرم؟

  5. سلام اقا بردیا
    من در بانک به عنوان متصدی امور بانکی مشغول به کار هستم و در شرح وظایف شغل من شامل دو ناک شغلی میشه که یکیش با عنوان Loan officer در ناک B هستش و یکیش با عنوان bank teller در ناک C هستش و چون شغل من مجموع شرح وظایف هر دو مورد هستش، باتوجه به اینکه در فدرال ناک C رو قبول ندارن؟ میشه هم فدرال اقدام کنم و هم در برنامه استانی انتاریو شرکت کنم؟ ( امتیاز من با فرض ناک B عدد ۴۵۰ هستش)
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  6. سلام، من دوره سربازی رو در یک اداره دولتی به صورت امریه گذروندم که کارم کاملا مطابق با شرح وظابف ناک مربوطه هستش. آیا با گرفتن نامه سابقه کار، این ۲۲ ماه جزء سوابق کاری من حساب میشه؟ (با در نظر گرفتن اینکه در سوابق بیمه این دوره به عنوان سربازی درج شده و حقوق دریافتی از آن اداره مبلغ ناچیز دوره سربازی بوده).

  7. سلام یه سوالی من علاوه بر اینکه به صورت فول تایم درشرکتی کار میکنم، خودم به صورت فری لنس و مستقل ،به عنوان مهندس مشاور ، پروژه از یک سازمان دولتی میگیرم میخواستم ببینم این پروژه ها جز سوابق کاریم حساب میشه یا نه ؟ و ساعاتش کارش چجوری محاسبه میشه ، مدت قرارداد هر پروژه ۴ماهه ولی معمولا پروژه ها بیشتر طول میکشه تا تموم بشن و تصویب شن

  8. باسلام
    من حدود ۴ سال در یک ناک شغلی و ۲ سال هم در ناک شغلی دیگری مشغول بودم. آیا فقط باید بر اساس یکیشون اقدام کنم؟ یا هر دو با هم می شود؟ (برای انتاریو جایی خواندم که فقط اخرین سابقه شغلی که هم اکنون هم در آن شاغل باشید در محاسبات محسوب می شود) اینکه در یک ناک ، یک ناک دیگر را exclude می کند، چه معنی ای دارد؟

  9. سلام ممنون از سایت عالیتون داداش
    اقا من بدجور گیر کردم واسه سابقه لطفا کمک کنید
    مدرک کارشناسیم و ۹۲گرفتم تو ریاضی کاربردی و ارشدم و مهندسی صنایع۹۴ .. از مهر ۹۴بیمه دارم یعنی ۲٫۵ سال ولی برای بقیه سال ها میتونم از دوستم که شرکت داره نامه بگیرم ولی برای جور کردنه بیش از ۵سال باید از مهر ۹۲که لیسانس ریاضی کاربردیم و گرفتم تا مهر ۹۴ نامه جور کنم ..میشه؟؟؟ یعنی وقتی لیسانس ریاضی داشتم و دانشجوی ارشد مهندسی صنایع بودم، قابله قبوله؟؟
    خواهشن جواب بدین

  10. سلام. ممنون از سایت بینظریتون. من ۶ سال سابقه کاری دارم ولی از این شش سال حدود ۴ سال سابقه بیمه برام رد شده و تقریبا منقطع بوده. یعنی حدود یک سالش پیوسته بوده. میتونم از شرکتهایی که کار میکردم نامه سابقه کار برای کل ۶ سال رو بگیرم ولی خب مشکل بیمه وجود داره دیگه. الان نمیدونم سابقه کار رو چطوری وارد کنم. فقط برای زمانهایی که بیمه رد شده بگم سابقه کار دارم؟ نمیشه که کل سابقه کار رو وارد کنم و اگه بیمه خواستن خود شرکت ضمیمه ای بده که بیمه رو رد نکرده و …؟

    • میتونین همه سابقه کار رو ارائه بدین و چون بخشی رو بیمه داشتین احتمال زیاد مشکلی پیش نمیاد. ولی نمیشه گفت قطعا مشکلی پیش نمیاد. در هر صورت اگر سایر مدارک شما محکم باشه مثل فیش حقوقی و سند واریز به بانک و … احتمال اینکه به مشکل برخورد کنین خیلی کمتر میشه.

  11. سلام.
    من از محل کارم گواهی اشتغال به کار انگلیسی دارم اما مقدار حقوقم رو مشخص نمی کنه چون ما حق التدریس بودیم و هر ترم طبق تعداد کلاسی که داشتیم حقوق فرق می کرد و این مساله هم تو خود گواهی اشتغالم ذکر شده. آیا سوابق بیمه ام رو بگیرم از بیمه (چون ما کامل برامون بیمه رد می شد) اوکی هست برای آفیسر؟
    ممنونم

  12. سلام خسته نباشید من یه سوال در ارتباط با اسکیل ورکر داشتم من لیسانس عمران دارم و بعد از اتمام درسم به صورت پارت تایم یا پروژه ای کار کردم که شامل بیمه نمیشد ولی در اخرین سابقه که داشتم بعد از یک پروژه استخدام شدم در پست دیگری و به مدت ۶ ماه سابقه بیمه رد شد برام و من الان ٣٠ سالمه می توانم نمره زبان ٧ به بالا را بگیرم و در ارتباط با سابقه کار مد نظرم همان شرکت اخری است که کار کردم و با پیمانکاری که کار کردم صحبت کردم فرمودن که می توانند برام نامه با سربرگ و مهر شرکت مبنا بر اینکه زمان بیشتری انجا کار کردم تهیه کنند چون همکاریم با شرکت مدتی بدون بیمه بوده و مدتی با بیمه و شرکت مسقیم حقوق را به حساب من میریختن بنابراین فیش حقوقی نداشتیم سوال من این است که برای اسکیل ورکر همان نامه با سربرگ و مهر معتبر و امضا کافیه یا نه با توجه به اینکه سابقه بیمه ۶ ماه کمه برای اقدام و اینکه شرکت کاملا معتبر و بزرگی هم هست در ایران ممنون میشم راهنمایی کنید من الان فقط همین موضوع اثبات کار که شک دارم اقدام کنم ممنون

  13. براى محاسبه سابقه کارى ١۶ ساعت در هفته به مدت ۶/۵ سال آیا معیار ٣٠ ساعت هست براى آفیسر یا بیشتر؟

  14. سلام.من لیسانس مهندسی ماشینهای کشاورزی دارم . ۱۳ سال بیمه دارم ۲ سال اولش سربازیمو بیمه کردم، ۳ سال بعدش مرتبط با کشاورزی ۵ سال بعدی خودم شرکت انفورماتیک داشتم بیمه رد کردم و ۳ سال آخر تا الان هم خویش فرما رد کردم.الان من سابقه بیمم تکلیفش چیه چیکار باید بکنم ؟از اینکه با صبوری جوابم رو میدین سپاسگذارم.

  15. سلام ،
    من ۶ سال سابقه کار دارم که ۲ سال آن همزمان با خدمت سربازی بوده ، که نامه آن دوره را می توانم از محل کار تهیه کنم،
    ولی در آن دوره برایم بیمه رد نشده ،
    با توجه به همزمانی خدمت سربازی با آن دوسال آیا با ارائه شش سال سابقه مشکلی برایم پیش نمی آید؟؟

  16. با سلام
    من ۶ سال بصورت پارت تایم در کانون زبان مشغول تدریس هستم و ۲۲ ماه سابقه بیمه ای برام رد شده و همین مقدار هم در دانشگاه دولتی بصورت هفته ای ۸ ساعت حق التدریس هستم و لی دانشگاه بیمه ای رد نکرده و محاسبه ای که انجام داده ام سابقه ام ۳سال و یک ماه میشه. به نظر شما اون قسمتی که بیمه رد نکردن مشکلی پیش نمیاره؟
    ممنون

    • سلام. بستگی به برنامه ای داره که اقدام می کنین. معمولا برای فدرال بیمه نیاز نیست. اما برای استانی ممکنه بیمه بخوان که اگه ندارین بهتره مدارک دیگه ای مثل قرارداد و فیش حقوقی و نامه از بانک که نشون بده حقوق به حساب واریز میشده ارائه بدین.

  17. سلام من نزدیک ۶ سال سابقه کار با بیمه دارم و همه از ۶ سال پیش تا الان. تازه ITA اکسپرس انتری دریافت کردم. میتونم از الان تا زمان دریافت ویزا برم دوبی زندگی کنم؟ شنیدم ۷ ماه تا ۱ سال طول میکشه پروسه. این کار نکردن در این مدت آیا مشکل زاست و باعث به خطر افتادن پرونده میشه؟ جایی هست که خودشون جواب این سوال را داده باشن؟

  18. سلام ممنون از سایت خوبتون
    من بعد از فارغ التحصیلیم در مقطع کارشناسی پیوسته رشته حسابداری به مدت ۱۳ ماه کار کردم. از ماه یازدهم به بعد همزمان با تحصیلم در مقطع کارشناسی ارشد به کارم ادامه دادم. آیا با توجه به همزمان بودن دو ماه از سابقه کارم با تحصیل در مقطع ارشد و اینکه در سایت اداره مهاجرت تاکید شده باید یک سال به طور پیوسته کار کرده باشیم ، امتیازی در مرحله اول ۶۷ امتیازی بهم تعلق میگیره؟

  19. سلام
    من تصمیم دارم از noc2123 برای ساسکاچوان اقدام کنم…در این ناک شرح وظایف و عناوین شغلی با سابقه کار من هماهنگی ۷۰ درصد داره ولی مدرک تحصیلی من در این ناک به صراحت استثنا شده یعنی مدرک تحصیلی من صرفا نزدیک به مدرک مورد نیاز این ناک هست ولی کارم کاملا مطابق آن…کدامیک مبنای اقدام است؟ مدرک تحصیلی یا سابقه کاری؟

  20. با سلام
    اگر در شرایط یک ناک ذکر شده لیسانس و ما فوق لیسانس هستیم مشکلی پیش نمیاد؟
    احتمال داره آفیسر ما را به علت Overqualified بودن رد کنه؟

  21. با سلام
    اگر بعد از نامه سابقه کار تزمون مدارک بیشتر بخواهند باید اونها را براشون ترجمه کنیم و مهر وزارت خارجه و دادگستری را بزنیم یا فقط مهر دارالترجمه کافیه؟ یه جایی گویا گفته بودین هیچ مدرکی نیاز به مهر وزارت و دادگستری نداره!

    چای خاصی هست که باید توی سایت مدارک اضافی را آپلود کنیم؟

    در ضمن بعدش که مدارک بیشتر مثل فیش حقوقی و بیمه و… را ارائه کردیم؛ اگر پذیرفته بشیم اصل این مدرک را در مراحل آینده ازمون می‌خواهند یا خیر؟

    ممنون

  22. من از سال ۸۹ تا کنون (۱۳۹۶) در کانون زبان ایران مشغول به کار بوده ام. ولی متاسفانه سابقه کارم چندان مستمر و منظم نیست، بطوریکه چند ترم مرخصی داشته ام، بعضی ترمها تا ۸ ساعت در هفته کار کرده ام، و بعضی ترمها تا ۲۴ ساعت در هفته (که طبق قوانین کانون زبان فول تایم محسوب میشود). اما در مجموع، طبق بیمه ای که برایم رد کرده اند، حدود ۴ سال و نیم سابقه کار دارم. میخواستم بدانم طبق معیار اداره مهاجرت الان سابقه کار من چقدر محسوب میشود و در فرم ثبت نام اکسپرس انتری (فدرال) باید چند سال سابقه کار وارد کنم؟

  23. با سلام و درود
    سابقه کار حین تحصیل در مقطع کارشناسی به چه صورت حساب میشه ؟ اگه تمام وقت باشه و ناک پیش نیاز مدرک دانشگاهی نداشته باشد.

  24. چنانچه سابقه کار مطابق با یکی از ناک‌‌های تکنیسین باشد، اما مدرک تحصیلی کارشناسی باشد، آیا برای برنامه فدرال مشکلی ایجاد میشه؟ برای برنامه استانی ساسکاچوان خوندم که به خاطر مسئله رشته های رگیولیتد حتی تکنیسین راحت ‌تره. اما برای فدرال و آنتاریو نتونستم جایی پیدا کنم که این مسئله مشکلی ایجاد می‌کنه یا نه؟ ‌و اگه ایجاد می‌کنه آیا توصیه می‌کنید شرح وضایف رو طوری تنظیم کنیم که با ناک مهندسی هماهنگ شه؟
    بی‌نهایت ممنونم که آنقدر مسئولانه اطلاعات رو به اشتراک میگذارید و مدام اونها رو آپدیت میکنین.

    • برای فدرال چون محدودیت ناک شغلی وجود نداره بهتره به مهندسی نزدیک باشه شرح وظایف. اما اگه شرکتی که کار کردین فقط نامه تکنولوژیست میده مهم نیست و میتونین ناک تکنولوزیست انتخاب کنین. فقط حواستون باشه ناک های رده C رو نمیتونین برای فدرال انتخاب کنید. اینک لینک رو مطالعه کنید حتما:
      http://www.ecanada.ir/ee-noc/

  25. سلام وقت بخیر
    من سابقه تدریس دارم توی چندتا دانشگاه اما بیمه برام به غیر از دانشگاه ازاد برام رد نشده.
    ایا این نداشتن بیمه برام مشکل ساز نمیشه. نامه میتونم کامل بگیرم.

  26. خیلی ممنون از این سایت خوبتون، همسر هم باید سابقه کار ارائه بده؟

  27. من در شرکتی که خودم ثبت کردم و مدیرعامل اون هستم کار میکنم. در این صورت چه جور نامه ای باید ارائه بدم؟ آخه امضا خودم پای نامه میوفته

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort