free porn kartal escort whatsapp toplu mesaj
پنج شنبه , ۲۶ مهر ۱۳۹۷

از کجا شروع کنم؟!

در eCanada همواره تلاش می شود نکات و مطالب مطرح شده بطور مداوم آپدیت شوند، اما این مجموعه هیچگونه مسئولیتی در قبال تغییرات احتمالی که هنوز به مطالب سایت اعمال نشده اند ندارد. مراجع رسمی قابل توصیه سایت های سازمان مهاجرت و دیگر مراجع رسمی می باشند.

اگر با این برنامه مهاجرتی نا آشنا هستید و سوالات زیادی در ذهن شماست که نمی دانید از کجا شروع کنید دقیقاً صفحه درستی را انتخاب کرده اید! هدف ما این است که با مطالعه این مطلب آشنایی مناسبی با برنامه Skilled Worker پیدا کنید و مسیر خود را در این برنامه بیابید.

توصیه میکنیم مطالب را به دقت مطالعه کنید. مهاجرت نیاز به مطالعه و صرف وقت دارد مگر اینکه بخواهید انجام کار را به شخص دیگری بسپارید.

توجه: توضیحاتی که در این صفحه داده شده صرفا برای برنامه FSW اکسپرس انتری هست. برنامه CEC هم وجود دارد که البته برای افرادی هست که حداقل یک سال داخل کانادا کار کرده اند و برای این افراد شرایط کمی با FSW فرق دارد. همچنین افرادی که از استریم Federal Skilled Trades اقدام کنند هم کمی شرایط متفاوت هست (افرادی می توانند از FST اقدام کنند که سرتیفیکیت های لازم یا جاب آفر داخل کانادا دارند). تقریبا برای همه افرادی که خارج از کانادا زندگی می کنند امکان اقدام از طریق FST وجود ندارد مگر اینکه شرایط خیلی خاصی داشته باشند.

برنامه اکسپرس انتری کانادا از سال ۲۰۱۵ شروع شد و هدف انتخاب بهترین افراد برای مهاجرت است. برای آنکه بدانید می توانید از طریق سیستم اکسپرس انتری یا سایر روش های مهاجرتی استانی اقدام کنید مراحل زیر را به ترتیب مطالعه کنید. هر قسمت که نیاز به توضیحات بیشتر باشد لینک های مربوطه از وبسایت ما و همچنین وبسایت اداره مهاجرت را قرار داده ایم تا اطلاعات تکمیلی را کسب کنید.

مرحله اول:

اولین مرحله این است که بدانید واجد شرایط برنامه Skilled Worker کانادا هستید یا نه. این قسمت پیش نیاز ورود شما به برنامه اکسپرس انتری است (البته اگر سابقه کار در مشاغل سطح ۰ یا A و یا B در داخل کانادا دارید نیازی به این قسمت ندارید). برای چک کردن شرایط خود بر روی لینک زیر کلیک کنید و ببینید ۶۷ امتیاز لازم را دارید یا خیر. این لینک محاسبه گر اتومات تهیه شده توسط گروه eCanada است:

www.ecanada.ir/fsw-evaluation

راه دوم این است که وارد لینک زیر شوید و بر روی Check your eligibility کلیک کنید. تعدادی سوال از شما پرسیده می شود و باید به همه آن ها پاسخ دهید. در پایان به شما اعلام می شود که واجد شرایط هستید یا نه. توجه کنید که در این روش امتیاز شما به صورت عددی نشان داده نمی شود.

http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/ee-start.asp

راه سوم این است که وارد صفحه زیر شوید و با توجه به آیتم های مشخص شده امتیاز خود را حساب کنید. اگر حداقل ۶۷ امتیاز دارید واجد شرایط هستید.

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-factors.asp

بعد از اینکه شرایط خود را بررسی کردید اگر ۶۷ امتیاز را داشتین و از راه دوم دیدید که واجد شرایط هستین می توانید وارد Pool اکسپرس انتری شوید.

در سیستم اکسپرس انتری یک Pool وجود دارد که هر کس ۶۷ امتیاز اولیه را داشته باشد می تواند وارد آن شود (البته افرادی که سابقه کار کانادایی دارند بدون این ۶۷ امتیاز هم میتوانند وارد شوند). بعد از اینکه وارد Pool شدید یک امتیاز جدید از ۱۲۰۰ به شما تعلق می گیرد که در مرحله دوم توضیح می دهیم.

اما اگر این ۶۷ امتیاز را نداشتید چه راه دیگری دارید؟

اگر این ۶۷ امتیاز را نداشته باشید نمی توانید وارد Pool شوید و در واقع نمی توانید از برنامه های مهاجرتی که زیر محموعه اکسپرس انتری هستند استفاده کنید. یا می بایست امتیاز خود را بهبود بدهید و یا به سراغ برنامه های استانی بروید که زیر مجموعه اکسپرس انتری نیستند. یکی از بهترین برنامه های خارج از سیستم اکسپرس انتری برنامه استانی ساسکچوان استریم OID است. برای این که شرایط خود را برای این برنامه بررسی کنید این صفحه را به دقت مطالعه کنید. برای حالتی که ۶۷ امتیاز را ندارید سایر استان ها گزینه مناسبی برای شما ندارند مگر اینکه سابقه تحصیل یا کار در داخل کانادا داشته باشید.

در حالتی که این ۶۷ امتیاز را ندارید نمی توانید از برنامه های مرحله دوم که در ادامه توضیح داده ایم استفاده کنید.

مرحله دوم:

اگر در مرحله اول ۶۷ امتیاز لازم را داشتید، اکنون باید امتیاز خود را از ۱۲۰۰ محاسبه کنید که ببینید در Pool اکسپرس انتری چه وضعیتی دارید. بدون این ۶۷ امتیاز نمی توانید وارد Pool شوید اما شاید برای برنامه های استانی شانس داشته باشید. برای محاسبه امتیاز خود از ۱۲۰۰ چند روش وجود دارد.

راه اول این است که از طریق محاسبه گر تهیه شده توسط گروه ما امتیاز خودتان را حساب کنید. در لینک زیر این محاسبه گر را می بینید:

www.ecanada.ir/crs-tool-ee

همچنین می توانید این لینک را در وبسایت ما مطالعه کنید تا با جزئیات امتیازبندی این سیستم آشنا شوید.

راه دوم این است که از وبسایت IRCC امتیاز خود را حساب کنید. لینک زیر این امکان را به شما می دهد:

www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp

حدوداً هر دو هفته یک دارو (Draw) انجام می شود و تعداد مشخصی دعوت نامه صادر می شود و افرادی که بالاتر از یک امتیاز خاصی را داشته باشند دعوت نامه میگیرند. مهم نیست چه کسی زودتر وارد Pool شده است. مهم این است که امتیاز شما بالاتر باشد تا شانس بیشتری داشته باشید. (البته اگر زودتر از بقیه وارد Pool شده باشید فقط در یک حالت به شما کمک میکند و آن هنگامی است که امتیاز شماً دقیقا مساوی با مینمم امتیازی باشد که در آن دراو دعوت نامه گرفته است و در این حالت افرادی که زودتر وارد Pool شده اند شانس بیشتری دارند).

برای مطالعه تحلیل این امتیازها این لینک را حتماً مطالعه کنید.

اگر امتیاز شما بیشتر از ۴۴۰ است شانس خوبی برای فدرال و دریافت دعوت نامه مستقیم دارید.

اگر امتیاز شما بین ۴۲۰ تا ۴۴۰ است شانس شما برای فدرال کمتر است اما برای استان انتاریو شانس خوبی دارید. ممکن است برای استان نوا اسکوشیا هم شانس داشته باشید. ممکن است برای برنامه استانی برنامه استانی ساسکچوان هم شانس داشته باشید.

اگر امتیاز شما بین ۴۰۰ تا ۴۲۰ است شاید برای استان انتاریو شانس داشته باشید اما با برنامه فعلی با این امتیاز شانس زیادی برای این استان ندارید. ممکن است برای استان نوا اسکوشیا هم شانس داشته باشید. ممکن است برای برنامه استانی برنامه استانی ساسکچوان هم شانس داشته باشید.

اگر امتیاز شما زیر ۴۰۰ است بهترین برنامه برای شما برنامه استانی ساسکچوان است که باید شرایط آن را بررسی کنید تا ببینید امتیاز لازم برای این استان را دارید یا خیر. ممکن است برای استان نوا اسکوشیا هم شانس داشته باشید.

استان های دیگری هم هستند که می توانید برای آن ها اقدام کنید اما معمولاً باید سابقه کار داخل کانادا، سابقه تحصیل داخل کانادا یا جاب آفر داشته باشید.

برای اطلاع از آخرین دراوهای انجام شده و مینیمم امتیازها این لینک را ببینید.

در مطلب بالا خلاصه ای از این سیستم را دیدید. نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که اگر امتیاز خود را محاسبه کردید و متوجه شدید امتیاز مناسبی دارید برای ورود به Pool اکسپرس انتری باید حتماً مدرک تحصیلی شما ارزیابی شود و همچنین مدرک زبان داشته باشید. برای زبان انگلیسی فقط آیلتس جنرال و امتحان CELPIP قابل قبول هستند.

تاکید می کنیم بدون داشتن مدرک تحصیلی ارزیابی شده و مدرک زبان نمی توانید وارد Pool شوید. برای اطلاع از نحوه ارزیابی مدرک تحصیلی این لینک را مطالعه کنید.

اگر میخواهید وارد Pool اکسپرس انتری شوید در این لینک به صورت تصویری مراحل آن را توضیح داده ایم.

در این لینک به تعدادی از سوالات رایج که ممکن است در شروع کار داشته باشید جواب داده ایم.

اگر سوالی در مورد امتحان زبان و تاثیر امتیاز آن دارید این لینک را مطالعه کنید.

انتخاب ناک شغلی مخصوصاً در برنامه استانی ساسکچوان اهمیت زیادی دارد که در این لینک در مورد آن توضیح داده ایم. همچنین در مورد نامه سابقه کار که باید به اداره مهاجرت برای اثبات سابقه کار ارائه شود در این لینک توضیح داده ایم.

اگر سوالی در مورد هزینه های اقدام دارید این لینک را مطالعه کنید. همچنین در این لینک مطالب مفیدی در مورد نامه تمکن مالی خواهید دید.

اگر وارد Pool شده اید و یا دعوت نامه گرفته اید و سوالی در مورد مراحل بعد از گرفتن دعوت نامه یا ITA دارید این لینک مطالب کاملی را پوشش می دهد.

اگر دعوت نامه گرفتید اید و سابمیت هم کرده و AOR دریافت کرده اید یا می خواهید سابمیت کنید این لینک را حتماً مطالعه کنید.

اگر نامه PPR یا درخواست پاسپورت برای صدور ویزا را دریافت کرده اید این لینک را مطالعه کنید.

و حتی اگر ویزای خود را دریافت کرده اید و آماده لندینگ در کانادا هستید می توانید از مطالب این لینک استفاده کنید.

۱۹ نظر

  1. سلام
    به جرات میشه گفت کاملترین اطلاعات رو توی سایت شما پیدا کردم
    صمیمانه تشکر میکنم از زحماتتون و خداقوت میگم خدمتتون

  2. سلام ،
    من برای ویزای ویزیتم ۴ ماه پیش انگشت نگاری کردم ، الان دارم برای اکسپرس انتری اقدام میکنم ، آیا مجدد نیاز به انجام این کار دارم ؟

  3. سلام
    جواب این سوال رو باید چی بدم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :
    Some jobs are regulated in Canada. You would need a license or certification to practice these jobs. Do you know if your primary occupation or trade is regulated? (required) Help – Some jobs are regulated in Canada. You would need a license or certification to practice these jobs. Do you know if your primary occupation or trade is regulated?

    What have you done so far to get this license or certificate? Mark all that apply. (required)
    Contacted the regulatory body that issues licenses or certificates for information on the process
    Sent my education credentials, proof of skills or work experience to be assessed by the regulatory body that issues licenses or certificates
    Completed all education, language, or skills upgrade requirements
    Passed all oral, written and practical exams
    Completed internship or work experience requirements
    Passed all licensing requirements and got a license or certificate to practice
    My licence from my home country was fully recognised and I have license to practice in Canada without the need to upgrade my skills
    این گزینه هایی هست که میشه تیک زد …

  4. سلام ایا غیر از اکسپر انتری روش دیگه ایم هست
    مثلا وقتی رزومه برای یک مرکز بفرستی و اونا قبول کنن میشه اقامت گرفت؟

  5. با سلام
    خانم مجرد ۴۰ ساله ای هستم که ۱۱ سال پیش مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته میکروبیولوژی گرفتم و ۱۰ سال سابقه کار مرتبط و پیوسته دارم، و دارای چندین مقاله ISI هستم و در این مدت زمان کار پژوهشی هم انجام دادم و بدون مدرک زبان با تمکن مالی حدود ۱۵۰ میلیون تومان، آیا امکان اقدام برای مهاجرت با هر روش: تحصیلی، جاب آفر، یا اسکیل ورکر یا حتی رشته یا دوره های فنی حرفه ای غیر مرتبط مثل: نانوایی، آشپزی و …. برای من وجود دارد؟؟ با هر دفتر مهاجرتی تماس گرفتم ، گفتن به دلیل سن و عدم تمکن مالی برای هیچ کشوری امکان مهاجرت وجود ندارد، حتی کشورهای اروپایی. ممنون میشم راهنمایی کنید

  6. سلام
    آیا برای نامه ی سابقه کار ، صرفا نوشتن نامه ای در سربرگ شرکت با رعابت مواردی که در بخش مربوطه توضیح دادین کفایت میکنه یا باید مدارک دیگه ای هم اتچ بشه ( کارت ویزیت و قرارداد ….)

  7. سلام
    آیا برای ترجمه مدرک تحصیلی و ارسال به wes، تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه هم نیاز است ؟

  8. سلام
    من پروفایلی جهت گرفتن ویزای توریستی ساختم که البته ۲ بار ریفیئز شدم، الان میخوام با توجه به شرایطی که دارم برای اکسپرس انتری اقدام کنم ، بهتر هست شروع ساختن پروفایل رو با همون اکانتم انجام بدم یا یه اکانت جدید بسازم .

  9. سلام
    تشکر از راهنمایی که در خصوص مهاجرت گفتید .

    ۱٫ سوابق بیمه تامین اجتماعی من چند سال بیمه کشاورزی(پدر وفرزندی)که خودم پرداختم و یکسالو نیم مربو ط به رشته کاردانی دارم و برای لیسانس ام سوابق کاری ندارم ایا بیمه کشاورزی من حساب می شود یا فقط سوابق مربوط به رشته تحصیلی.لازم بذکر است سازمان بیمه تامین اجتماعی همه رو حساب کرده یعنی کشاورزی و سوابق کاری بطور جداگانه و شده چندسال.

    ۲٫ مدرک کاردانی من صنایع ایمنی صنعتی(با سوابق کاری بیمه) و کارشناسی عمران (بدون سوابق)
    ایا با ارائه مدرک کارشناسی سوابق بیمه من که هیچ ربطی به کارشناسی ندارد حساب میشود یانه.
    مدرک کاردانی من امتیازی دارد جداگانه یا نه که بفرستم. فقط سایت مدارک تحصیلی بالاتر قبول می کنه

    ۳٫کجا باید مدرک ایتلس زبان گذراند در ایران

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort