free porn kartal escort istanbul evden eve nakliyat nakliyat whatsapp toplu mesaj
جمعه , ۲۵ آبان ۱۳۹۷

برنامه کارگر فنی فدرال (FST)

برنامه اکسپرس انتری دارای سه بخش است:

Federal Skilled Worker

Canadian Experience Class

Federal Skilled Trades

در مورد برنامه های اول و دوم صحبت زیاد شده اما معمولا در مورد برنامه سوم یعنی Federal Skilled Trades صحبت کمتری شده است. افرادی که واجد شرایط این برنامه هستند میتوانند وارد Pool اکسپرس انتری شوند و در دراوها انتخاب شوند. اما از آنجا که این افراد معمولا امتیاز پایین تری دارند و نمی توانند در دراوهای معمول دعوت نامه بگیرند، حدودا سالی دو بار اداره مهاجرت اقدام به برگزاری دراوهایی مخصوص این افراد می کند و بنابراین می توانند با امتیازهای پایین تر دعوت نامه بگیرند.

برای شرکت در این برنامه باید مینیمم شرایط زیر را حتما داشته باشید:

  • داشتن CLB5 در Listening و Speaking و همچنین CLB4 در Reading و Writing امتحان زبان
  • در ۵ سال گذشته حداقل ۲ سال سابقه کار در ناک مورد نظر داشته باشید
  • نیازمندی های شغلی آن ناکی که انتخاب کرده اید را باید حتما داشته باشید
  • باید جاب آفر حداقل یک ساله با LMIA داشته باشید یا certificate of qualification مربوط به آن ناک شغلی را که توسط سازمان های فدرال یا استانی مربوطه صادر شده است را داشته باشید.

همانطور که در شروط بالا می بینید شرط آخر نکته مهم این برنامه هست. یعنی باید یا جاب آفر با LMIA داشته باشید یا اینکه certificate of qualification داشته باشید که داشتن هر دو این ها سخت بوده و معمولا فقط افرادی که داخل کانادا باشند می توانند یکی از اینها را داشته باشند.

همچنین به این نکته توجه کنید که ناک شغلی شما باید در یکی از گروه های زیر باشد:

Major Group 72, industrial, electrical and construction trades
Major Group 73, maintenance and equipment operation trades
Major Group 82, supervisors and technical jobs in natural resources, agriculture and related production
Major Group 92, processing, manufacturing and utilities supervisors and central control operators
Minor Group 632, chefs and cooks
Minor Group 633, butchers and bakers

ملاک بررسی ناک بر اساس ورژن ۲۰۱۶ سایت CIC است که می توانید در لینک زیر آن را مشاهده کنید:

ورژن ۲۰۱۶ ناک های شغلی کانادا

همچنین داشتن مدرک تحصیلی برای شرکت در این برنامه اجباری نیست اما برای آوردن امتیاز بالاتر، داشتن مدرک تحصیلی کمک زیادی می کند (دقت کنید اگر مدرک تحصیلی شما خارج از کانادا اخذ شده باشد باید توسط سازمان های مورد تایید اداره مهاجرت ارزیابی شده باشد).

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort