free porn kartal escort whatsapp toplu mesaj
پنج شنبه , ۲۶ مهر ۱۳۹۷

سرمایه گذاری

کشور کانادا از طریق برنامه سرمایه گذاری به شما اقامت دائم می دهد. اما این برنامه نیازمند هزینه نسبتا زیادی هست.

یکی از شروط اصلی این برنامه این است که حداقل ۱۰ میلیون دلار پول نقد داشته باشید (ملک و … حساب نمی شود). این دارایی شما باید از طریق بیزینس به دست آمده باشد و آن را اثبات کنید. به طور مثال اگر بخشی از آن به شما ارث رسیده باشد مورد قبل نیست.

باید نمره زبان حداقل CLB5 داشته باشید

حداقل مدرک تحصیلی ۱ ساله دانشگاهی داشته باشید (اگر ۵۰ میلیون دلار پول نقد داشته باشید نیازی به داشتن مدرک دانشگاهی نیست!)

باید تعهد دهید که اگر پرونده شما قبول شد ۲ میلیون دلار به دولت کانادا پرداخت کنید تا در برنامه های استارآپ سرمایه گذاری کند و دوره این سرمایه گذاری ۱۵ سال است. در ضمن هیچ گارانتی ای وجود ندارد که این ۲ میلیون دلار به شما برگشت داده شود. اگر سرمایه گذاری سودآور باشد اصل پول بعد از ۱۵ سال به شما برگشت داده شده و سود آن نیز با شما تقسیم می شود. اما اگر سود آور نباید ممکن تنها بخشی از پول بعد از ۱۵ سال به شما برگشت داده شود و یا اینکه به طور کل برگشت داده نشود.

البته دقت کنید که برنامه سرمایه گذاری استان کبک جدا از این برنامه سرمایه گذاری دولت فدرال است.

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort