free porn kartal escort istanbul evden eve nakliyat nakliyat whatsapp toplu mesaj
جمعه , ۲۵ آبان ۱۳۹۷

برنامه Masters Graduate انتاریو (کاغذی)

برنامه Masters Graduate استان انتاریو مخصوص افرادی هست که داخل استان انتاریو تحصیلات فوق لیسانس داشته اند. این برنامه خارج از سیستم اکسپرس انتری و به صورت کاغذی خواهد بود. البته منظور از کاغذی بخش فدرال آن است و بخش استانی آن به صورت آنلاین می باشد. برای شرکت در این برنامه باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • حداقل یک سال در مقطع کارشناسی ارشد در یکی از موسسات یا دانشگاه های واجد شرایط داخل استان انتاریو درس خوانده باشید (حتما باید فارغ التحصیل شده باشید)
  • حداقل نمره CLB7 در زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشید
  • در دو سال گذشته حداقل یک سال باید داخل استان انتاریو زندگی کرده باشید
  • تمکن مالی لازم برای زندگی در کانادا داشته باشید
  • تمایل به زندگی داخل استان انتاریو داشته باشید
  • در زمانی که پرونده استانی تشکیل می دهید اگر داخل کانادا هستید باید حتما داخل استان انتاریو ساکن باشید.
  • حداکثر دو سال بعد از اتمام تحصیلات مقطع کارشناسی ارشد که در داخل استان انتاریو گذرانده اید فرصت دارید تا برای این برنامه اقدام کنید

توجه: افرادی که در داخل کانادا ادعای پناهندگی کرده اند و منتظر هستند تا نتیجه پرونده مشخص شود نمی توانند در این برنامه شرکت کنند. اگر نتیجه پرونده مشخص و درخواست پناهندگی آنها رد شد باید حتما از کانادا خارج شوند تا بتوانند برای این برنامه اقدام کنند.

توجه: اگر دوره تحصیلی شما به صورت بورسیه یا گرنت و … بوده به طوری که بعد از تحصیل تعهد دارید که به کشور اصلی خود برگردید نمی توانید در این برنامه شرکت کنید مگر اینکه آن تعهد باطل شود.

توجه: اگر بعد از اتمام تحصیلات مقطع کارشناسی ارشد در حال گذراندن دوره های تحصیلی دیگری هستید نمی توانید در این برنامه شرکت کنید مگر این که این دوره برای گرفتن لایسنس مربوط به همان تحصیلات ارشد باشد.

توجه: اگر در حال کار در داخل انتاریو هستید هم می توانید برای این برنامه شرکت کنید اما باید سایر شرایط گفته شده در بالا را داشته باشید.

نحوه اقدام برای این برنامه:

باید پروفایل آنلاین در OINP e-Filing Portal ساخته و همه مدارک لازم را ارسال کنید. هزینه اقدام ۱۵۰۰ دلار کانادا هست (هزینه بررسی مدارک در داخل استان). اگر نامینیشن استانی دریافت کردید نامه ای دریافت می کنید که با آن نامه می توانید برای ویزای اقامت دائم اقدام و مدارک خود را برای اداره مهاجرت فدرال ارسال کنید.

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort