free porn kartal escort istanbul evden eve nakliyat nakliyat paykasa whatsapp toplu mesaj
پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
اقامت دائم کانادا

اقامت دائم کانادا

سوالی که ممکن است ذهن عده ای را مشغول کند این هست که داشتن اقامت دائم کانادا به چه معناست؟ چه مزایایی دارد و چه مدت اعتبار دارد؟

در ادامه سعی می کنیم به سوالات رایج در این مورد جواب دهیم.

برای اینکه اقامت دائم کانادا یا PR کانادا را داشته باشید باید از یکی از روش ها مهاجرتی آن را به دست آورید (مانند روش های Skilled Worker، سرمایه گذاری و ازدواج و …). وقتی شما ویزای PR دریافت می کنید از روزی که وارد خاک کانادا شوید وضعیت PR شما فعال می شود از همان روز به مدت ۵ سال اقامت کانادا را خواهید داشت. کارت PR خود را بعد از چند هفته دریافت کرده و در طول این ۵ سال می توانید با این کارت و بدون ویزا وارد خاک کانادا شوید.

اما سوال مهمی که می شود این است که اقامت دائم چه مزایایی دارد؟ به طور خلاصه باید این طور بگیم که داشتن اقامت دائم کانادا دقیقا مانند شهروند کاناداست و از همه حقوق یک شهروند برخوردار است به جز سه مورد:

  1. حق رای در انتخابات کانادا ندارد
  2. پاسپورت کانادایی ندارد
  3. اقامت او مشروط است و برای تمدید آن باید ۲ سال از هر ۵ سال را در داخل کانادا حضور داشته باشد یا اینکه ۳ سال از ۵ سال داخل کانادا باشد تا درخواست شهروندی دهد

اینکه یه شهروند چه حقوقی دارد را نمی توانیم در این مطلب توضیح دهیم چون خیلی گسترده است!

 

اما کسی که کارت PR دارد چطور می تواند آن را تمدید کرده یا تبدیل به شهروندی کند؟

برای تمدید کارت PR باید شروط زیر را رعایت کنید:

  1. باید در هر دوره ۵ ساله حداقل ۲ سال در خاک کانادا باشید. دقت کنید که در هر دوره ۵ ساله ای باید این مورد را رعایت کنید. به طور مثال اگر اول ژانویه ۲۰۱۵ وارد کانادا شده و PR شده اید و اول ژانویه ۲۰۱۷ از کانادا خارج شده اید ۲ سال را تکمیل کرده ای و تا آخر سال ۲۰۱۹ اقامت دائم را دارا هستید. اما اگر همین شخص که اول ژانویه ۲۰۱۷ از کانادا خارج شده است ورود بعدی او اول ژانویه ۲۰۲۱ باشد آفیسر می تواند از ورود او به کانادا جلوگیری کند چون در ۴ سال گذشته داخل کانادا نبوده و به هیچ عنوان نمی تواند شرط بودن ۲ سال در هر دوره ۵ ساله را رعایت کند. به این مورد باید خیلی دقت کنید. البته استثناهایی هم وجود دارد که می توانید مدتی از این ۲ سال را خارج از کانادا باشید. به طور مثال اگر همسر شما شهروند کاناداست و خارج از کانادا زندگی کند آن دوره برای شما محسوب خواهد شد. یا اینکه به عنوان PR در استخدام سازمان های دولتی کانادا بوده و به صورت تمام وقت خارج از کانادا برای آن ها کار کنید. در این حالت نیز مدتی که خارج از کانادا بوده اید برای شما محسوب می شود.
  2. جرائم جدی و خطرناک مرتکب نشده باشید.

 

نکته: امکان درخواست تمدید کارت PR از خارج از کانادا وجود ندارد. حتما باید داخل کانادا باشید تا بتوانید درخواست تمدید کارت PR خود را دهید (اگر شرایط تمدید را داشته باشید).

برای تبدیل کارت PR به شهروندی به طور خلاصه باید در ۵ سال گذشته حداقل ۳ سال در داخل خاک کانادا حاضر باشید. برای اطلاع از شرایط شهروندی کانادا این لینک را مطالعه کنید.

جوابی بنویسید

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort