free porn kartal escort whatsapp toplu mesaj
پنج شنبه , ۲۶ مهر ۱۳۹۷

اسپانسرشیپ همسر یا فرزند

فردی که اقامت دائم کانادا را داشته باشد یا شهروند کانادا باشد می تواند برای همسر خود تشکیل پرونده داده تا او نیز اقامت دائم کانادا را دریافت کند.

شخص اسپانسر باید:

  1. بالای ۱۸ سال باشد
  2. شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد و در کانادا زندگی کند (اگر شهروند باشد و موقتا در کانادا زندگی نکند مشکلی ندارد اما وقتی همسر او ویزا گرفت و خواست لند کند اسپانسر باید داخل کانادا باشد)
  3. ثابت کند که میتواند امکانات کافی برای همسر خود فراهم کند (نیازی LICO نیست)
  4. وابسته به دولت کانادا برای دریافت کمک مالی نباشد

همسر هم باید شرایطی را داشته باشد:

  1. ۱۸ سال یا بالاتر باشد
  2. از نظر تست های پزشکی برای مردم کانادا خطرناک نباشد (اگر بیماری ای داشته باشد که برای افراد دیگر خطرناک نبوده و فقط هزینه درمان بالا باشد مشکلی ندارد)
  3. همسر رسمی باشد و این ازدواج در کانادا و کشور مبدا قانونی باشد یا به صورت Common-Law در یک سال گذشته در اکثر روزها با هم زندگی کرده باشند (داخل یا خارج کانادا) یا Conjugal Partner باشد یعنی حداقل ۱۲ ماه گذشته دور از همین زندگی می کنند و دلیلی کاملا موجه برای این دوری داشته باشند (دلایلی مثل کار و درس … قابل قبول نیست!)
escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort