free porn kartal escort istanbul evden eve nakliyat nakliyat paykasa whatsapp toplu mesaj
یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷

اسپانسرشیپ اقوام

اگر PR یا شهروند کانادا هستید می توانید برای اقوام خوداز طریق اسپانسرشیپی اقامت دائم کانادا بگیرید. اما فردی که اسپانسر می شود باید شرایطی را داشته باشد و همچنین شخصی را که میخواهید اسپانسر کنید باید شرایطی داشته باشد.

به طوری کلی می توانید اسپانسر ۴ دسته از اقوام خود شوید:

  1. همسر یا پارتنر رسمی و فرزندان
  2. والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ
  3. فرزندخوانده
  4. سایر اقوام

هر کدام از دسته های بالا شرایط و تعاریف خاص خود را دارند.

 

شرایط فرزند وابسته (Dependent Child):

اگر از روش مهاجرتی اقدام می کنیم و میخواهید فرزند خود یا همسرتان را در پرونده داشته باشید باید این فرزند به شما وابسته باشد. در اصطلاح اداره مهاجرت تعریف Dependent Child را داشته باشد. کسی را میتوان به عنوان Dependent Child در پرونده داشت که:

  1. کمتر از ۲۲ سال سن داشته باشد و مجرد باشد
  2. بیشتر از ۲۲ سال سن داشته باشد و از نظر فیزیکی و روحی دچار مشکلاتی باشد که نتواند خود را از نظر مالی تامین کند و به والدین وابستگی مالی داشته باشد.

در هر دو حالت بالا این Dependent Child می تواند خودش هم یک Dependent Child داشته باشد و اون نیز وارد پرونده شود. در حالت شماره ۱ در صورتی این وضعیت اتفاق می افتد که از همسرش جدا شده باشد و یه فرزند داشته باشد.

برای اسپانسر کرده Dependent Child خودتان یا همسرتان که میخواهید اسپانسرشان شوید نیازی به داشتن مینیمم درآمد بر طبق LICO نیست. اما اگر فرزند وابسته شما خودش یک فرزند وابسته هم داشته باشد (یعنی نوه شما باشد) و همگی داخل پرونده باشد باید ثابت کنید که در ۱۲ ماه گذشته مینیمم درآمد بر طبق LICO را داشته اید.

 

در این صفحه اطلاعات کاملی در مورد این روش در سایت اداره مهاجرت کانادا به دست می آورید.

escort ankara escort adana escort eskişehir escort antalya escort mersin mersin escort ankara escort eskişehir escort adana escort